isterse yemeğim sabahtan akşama dek zor pişsin yine de bende düdüklü kullanacak cesaret yok maalesef bir ara tefal almayı düşündüm ama yine vazgeçtim emsan elme tencerelerime devam yine
Benim annem nohut haşlarken patlatmıştı nohutun soyulan kabukları deliğini tıkamış eski model olunca annemde havası çıktı sanmış zorlanarak açmış bütüm mutfağa tavana kadar nohutlar yapışmıştı mutfak neysede annemin yüzü yanmıştı çok fena hallde birde kolunda vardı yanık Allahdan iz kalmadı annemin yüzünde kremler falan hiç aksatmadık sonra bebek cildi gibi olmuşdu ama çok zorluk çekti annem...
Dikakt edin kızlar annemle ben o gün bugündür korkarım düdüklüden..
Ocağa koyarım yavaş yavaş pişiririm yemeğimi...
arkadaşlar benim acil AMC satış temsilcisine ihtiyacım var.bundan 4 sene önce evlenip türkiyeye yerleştim almanyada iken amc tencere setinin takımını almıştım ve şuan düdüklü tencerenin lastiği yırtılmış burda amc olmadığı icin lastik bula mıyorum.ya benim acıl lastiye ihtiyacım var lütfen bekliyorum
ben düdüklü tenceremi karacadan almıştım. ama cesaret edip tam 1 sene kullanamadım. ilk kullandıgımda da kapagı açılmadı çok korktum. balkona atıp kapıyı kapattıgımı bilirim :))))
Ben 10 yildir evliyim,cok istememe ragmen korkumdan simdiye kadar hic düdüklü almadim.Ama sonunda pes dedim ve 1 ay önce AMC'nin takimini ismarladim.Icinde üc tane düdüklü tenceresi var.Arkadasim,bunlarin kapaklari dünyaca patentlidir,kesinlikle patlamaz dedi.Ona güvenerek aldim.6. ayda gelicek.Hadi hayirlisi.
Ben 10 yildir evliyim,cok istememe ragmen korkumdan simdiye kadar hic düdüklü almadim.Ama sonunda pes dedim ve 1 ay önce AMC'nin takimini ismarladim.Icinde üc tane düdüklü tenceresi var.Arkadasim,bunlarin kapaklari dünyaca patentlidir,kesinlikle patlamaz dedi.Ona güvenerek aldim.6. ayda gelicek.Hadi hayirlisi.