Arkadaslar merhaba, düdüklü tencere alıcam, yemekler hem daha saglıklı pişiyor hem daha kısa surede hemde daha lezzetlı oluyor dıye.. ama bu kullanacagım ılk duduklu tencere olucak aranızda kullanan ve memnun kalan tavsiye edebılır mı ?? acaba tefal sinbo yada vs gıbı markalardakı düdüklü tencereler gercekten kullanıslımı hangısını tavsıye edersınız? kısa zamanda cevaplarınızı beklıyorum sevgiler.. a.s.
Arkadaslar merhaba, düdüklü tencere alıcam, yemekler hem daha saglıklı pişiyor hem daha kısa surede hemde daha lezzetlı oluyor dıye.. ama bu kullanacagım ılk duduklu tencere olucak aranızda kullanan ve memnun kalan tavsiye edebılır mı ?? acaba tefal sinbo yada vs gıbı markalardakı düdüklü tencereler gercekten kullanıslımı hangısını tavsıye edersınız? kısa zamanda cevaplarınızı beklıyorum sevgiler.. a.s.
arkadaslar hepınız cok saolun.. hafta sonu baktım tefal clipso bı kac yerde yoktu sonunda buldum bırde tefal olan yerde fissler vardı..fissler ıde sızden duymustum yıne bılmıyordum ben sordum onun ıcın cok ıyı dedıler.. tefalın uc modelı vardı en ucuzu 179 fılandı en yenı cıkanıda 330 du.. sımdı 330 vermek bır duduklu tencere ıcın pahalı geldı bayada alısverıs yapmıstık o gun artık acıdım kocama :roflol: fissler aldım 170 ytl ydı daha baska bır suru marka daha vardı sinbo ya fılanda baktım ama fisslerı cok tavsıye ettı satıcı bende aldım bakalım bu aksam ılk denememı yapıcam umarım memnun kalırım.. teşekkurler... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?