birçok başlıkta ve online alışveriş sitesinde tefal olsun fissler olsun sizin sorununuzu yaşayanlar hep lastik değişimiyle kurtulmuşlar diye okudum, ama sizde çözülmemiş umarım kullanan arkadaşlardan tecrübesi olan çıkar. bir de o dedikleri dakika buhar çıktıktan sonraki dakikaymış, yanlış anlamayın ben hayatımda kullanmadım siz biliyorsunuzdur belki de, benim gibiler heveslenmesin diye yazmışlar kaynayıp buhar çıktıktan sonraki dakikaymış meğer o az dakikalar diye uyarmışlardı:)
sonunda düdüklü sorununu çözdüm be bacılar:
aldığım gibi düdüklüyüde kapağıda götürdüm satın aldığım yere.dedim kavgaya geldim size bu nasıl düdüklü onca para verdim.eşimle yolladım birde lastik sattınız bana bir yılda yine pişirmiyor.. garipçe baktılar elimden aldılar kapağı.
tam yetkili düdüklü arıza tamir arkadaş bu dur dediler
kız meğer düdüklünün kapağın iç kısmında bir sibop takılıymış satın aldıığımda meğer ve düşmüş. kız hangi yemeğin içine düştükü hemde. Adam:tabiki pişirmez bu düdüklünün can damarı sibobu dedi.
yenisini taktı 17 milyon bayıldım.
Düdüklüyü 2 yıldır normal tencere gibi kullanmışım ya arkadaşlar.
Yalnız bende haklıyım sanki düdüklünün seminerini mi aldım ben arkadaşlar ne biliyimki kolayca içinde düşen bir sibobu var.siyah bir plastik parça ya.
Pek hoşlanmadım o parçadanda bence yine düşer.
denemesini yaptılar düdüklü düzeldi
nohutu yarım saatte pişirdi bana dün.
gıcık bir düdüklü macerası idi bana da haksızsın gibi baktı mağaza.bence haklıyım.
koskoca fişler niye böle lastikli, siboplu düdüklü yaparki?
sizlerinki nasıl model bilemiyorum bunlar varmı?