En güzelini yapmışsınız aslında beklemekle gerçekten umarım ben de dayanabilirim o kadarr Benim eşim bir süreliğine gidicek o gitmeden varsa beraber öğrenmek istiyorum. Umarım bi kaç gün daha sabredebilirim. Belki cuma kan veririm direk hiç bilemiyorum. Geçtiğimiz aylarda hiç silik çizgi bile görmedim sinir oluyorum artık testlere doğru sonuç verseler bile
İnşallah hayırlı güzel haberler alalım.
Benim ilk belirtim dev gibi bi uçuktu. Zaten vücudunda olan virüs, bağışıklığın düştüğü için tekrar gösteriyor kendini. Üç beş ayda bir zaten uçuk çıkarmıyorsan farklı bir şey varsa belirti olma ihtimali var.
Bende de uçuk çıkmıştı normalde çıkmaz. Benim için bir belirtiydi ama benimki tüp bebekti transferden sonra belirti çıkması normaldi. Sizde uçuk tek başına bir belirti olmayabilir.
Hayırlı olsun sağlıkla güzelliklerle kucağınıza alırsınız İnşallah Evet diğer belirtilerim de net değil zaten regl öncesiyle benzerler. Hakkımda hayırlısı artık
Benim ilk belirtim dev gibi bi uçuktu. Zaten vücudunda olan virüs, bağışıklığın düştüğü için tekrar gösteriyor kendini. Üç beş ayda bir zaten uçuk çıkarmıyorsan farklı bir şey varsa belirti olma ihtimali var.
Teşekkür ederimm. Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Daha önce hep yatak döşek hastalanıp ateşlendiğimde çıkarmıştım senede max bir belki daha uzun aralıklarla. Sağlıklı sayılabilecekken olması ve gögüs şişkinliğimin ve ağrısının diğer aylara göre erken başlaması kafamı karıştırmıştı. Belki reglim erkene kayıyordur bilemiyorum ama hakkımda hayırlısı artık
Burada hamilelik belirtisi soranlarla dalga geçenleri anlamıyorum. Günlük hayatta çok ezilmişler sanırım çıkaracak yer arıyorlar Hamilelikte bağışıklık düşer, uçuk da bağışıklık düştüğünde çıkar. Neden olmasın? Burada hamile olan birinin akıntısının artacağına azaldığını okudum. Her bünye farklı.. O yüzden bence her sey hamileliğe yorulabilir.
Merhaba, reglime 6 gün kaldı dün gece durduk yere dudağımda uçuk çıktı. Normalde ateşli hastalık geçirirsem falan çıkar ama hasta değilim.
Uçuğun ilk haftalarda belirti olabileceğini duymuştum. Bu gerçek mi? Başına gelip hamile olduğunu öğrenen ya da uçuk çıkartıp negatif sonuç almış olan var mı aranızda?