Dudak Makyajı Dudaklarim ince,kalin dudak istiyorum!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Bu dudak muhabbeti açılınca hep çoook eski yıllara giderim...
Benim dudaklarım kalın arkadaşlar küçüklüğümde bunun çok kötü bir özellik olduğunu sanırdım.
İlkokula gittiğim dönemlerde bi keresinde bi arkadaşım senin dudakların niye o kadar büyük diye sormuştu ay ben bir utanmıştım, çocuk halimle kaç gün aynada kendimi incelemiştim çok net hatırlıyorum o zamanı sırnaşık şey
Tabi o zamanlar kalın dudak modası yok şimdilerdeki gibi.
Şimdi lakabım pasta dudak:) hala birisi dudaklarımla ilgili güzel bir şey dese o an gelir aklıma a.s
Dudak kalınlaştırmakla ilgili yapılanların geçici çözüm olduğuna inanıyorum haa dolgu yaptırırsanız o ayrı tabi tek çözüm bu galiba.
Yinede yaptığım iki şeyi tavsiye edebilirim gece yatmadan önce dudaklarınıza bepanthene sürüp yatarsanız gece boyunca nemli kalıyorlar ve sabah daha dolgun görünümlü duruyorlar tabi mucize beklememek lazım.
Birde eski bir fırçayla makyaj yapmadan önce dudaklarınızı ıslatarak fırçalayın hem dolgun duruyor dudakların üstündeki ölü deriyi aldığı içinde rujunuz daha iyi duruyor.
Sevgiler :1hug:

valla bende kalem egzersizini yapiyordum ise yariyor ve gün isinde dudaklarini saga sola götür hep yorulsunlarr cook iyi geliyor dudak sporu gibi bisey:KK70:

kalem egzersisi nası oluyo ???*

Ben 5 gündür kalem egzersizini yapıyorum ve gün geçtikçe büyüyor dudaklarım.geçici değil sanırım. 15 dk boyunca kırmızı kalemi dudaklarınızda çevirmeye çalışıyorsunuz.bu hareket elmacık kemiklerinide belirginleştiriyormuş

bir egzersiz daha var onuda şimdi gördüm nette oda süper bişi.

surat asma taklidi yapın ama dudaklarınızı büzmeyin ve dişlerinizi sıkmayın. işaret parmağınızı dudaklarınızın ortasına yerleştirin dudaklarınızın arasında bir kalemi sıkıştırdığınızı düşünün daha sonraparmağınızı yavaşça dudaklarınızdan uzaklaştırın.
Kalemin uzayıp büyüdüğünü hayal edin kalemi yukarı doğru kaldırdığınızı düşünün ve kalemi yanmayı hissedene kadar uzatın yanmayı hissettiğinizde parmağınızı hızlıca üst ve alt dudaklarınıza hafifçe vurun, bu hareketi yaparken içinizden otuza kadar sayın
sonra püff diyin :))

günde iki kez yapılmalıymış.az önce denedim ve güzel bi hareket bayıldımmm bu formüleee aynaya baktımda ne kadarda güzel oldu yaa :))))) deneyin süper bişiii

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi deneyim dedim çenem yamulcak sandım ya o ne öyle kolay gibi görünüyor ama çok zor bence:)
2 dk bile sürmedi aldım hevesimi yani:)

Deniz Çakırın dudaklarının alt kısmında bombeler var
acaba dudaklarına yapılan dolgu mu yer değiştirdi

X