Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalem egzersizini biraz anlatabilirmisinz
a) Nefesinizi ağzınızdan kuvvetle verirken “poffff” deyin. Hava dudaklarınızı basınçla itsin. Basıncın dudak kaslarınızı şiddetli zorlaması sağlayın.
b) Sıkı sıkı kapalı ve dişlerinize yakın -çeneniz kapalıya yakın- tuttuğunuz dudaklarınızdan üflediğiniz havanın dudaklarınızı kuvvetle üfürerek çıkmasını sağlayın.
c) Dudaklarınızı kapatıp ileri uzatın ve dairesel hareketlerle hızla döndürün. Aşağı yukarı, sağa sola hareket ettirin.
d) Çenenizi kapatın ve hızla “mı, mu, mı, mu” deyin. Ardından aynı şekilde şu sesleri tekrar edin: “fe, ve”, “pe, be”, “u, ü”, “o, ö”. Abartı yapmanız ve dudak kaslarınızı yoruncaya kadar çalışmayı sürdürmeniz önemlidir.
e) Bir kalemi yatay olarak dudaklarınızda tutup “Benim memleketim. Bir ben vardır bende benden içeri” deyin. Dudaklarınız iyice yorulduğunda dudaklarınızı gevşetin ve kapalı tutarak havayı dışarı itin. Hava püfürdeyerek, dudaklarınızı titreştirerek dışarı çıksın:enbuyukkk:
kızlar ben dolgun dudaktan hevesimi aldım..ne oldu bir bilseniz..çok uzun zamandır tarçın yağı sürmüyordun dudaklarıma.zaten her sürüşümde asla birsaha sürmem diyorum ama yine sürüyorum..ilk efa gece yatrken sürdüm ve üzerinede bepanthen krem varya onu sürdüm..sabah kalktığımda kendimi tanıyamadım.annem korktu resmen.tabi ben tarçın yağı sürdüğümü filan söylemedim..gece ateşlendim çatladılar dedim..tabi birazda uykudan uyanmanın verdiği şişlikten olcak resmen silikonlu gibiydim..acayip yanıyorlardı..acısından ağzımı açamıyordum..yarım saat sonra filan biraz indiler ama uykunun verdiği şişlik indi..kendi dudaklarım zaten normade çok ince değil ve bana tarçın yağı inanılmaz etki yapıyor anlatamam..ve şuan hala dolgun dudaklarım ve çatladılar .tarçın yağı tahriş etti..ama şunu anladım çok dolgun dudak bana yakışmıyotrmuş.kardeşim ördek gibi olmuşsun diye dalga geçti resmen..şimdi eski hallerine gelmeleri için bekliyorum
canım tarçın yağının etkisi bende ne hikmetse hemen geçmiyor..iki gün filan dudaklarım çok olmasada gayet hacimli gözüküyor..ilk başlarda bukadar uzun süreli etki yapmıyordu ama özellikle de akşam yatarken sürdüğümde etkisi daha uzun sürüyor resmen..ama bakın demedi demeyin tahriş ediyor maalesef..tahriş etmese inanın o pahalı dolgunlaştırıcılara hayatta para vermeye gerek kalmaz..şimdi bir arkadaş yazmıştı bu sitede içine zeytin yağı filan koyup denicem belki biraz olsun tahriş gücünü azaltır..bu arada kızlar kalem egzersizi çok işe yarıyor ben düzenli olarak yapıyorum hele ilk yaptığınız ana çok hoş oluyor dudaklarınız ama tabi hemen iniyor ama düzenli olarak yapmaya devam edin bende işe yarıyor gerçekten..bu kadar etki varsa denicem canımda bi ricam hane belki bi hafta filan gesin bakayım inecekmi lütfen benneyaptımki haber ver
kızlaaaar merhaba ben yeniyim:) dudaklarım gerçekten yüzümde taktığım tek noktadır dudaklarımın kiraz gibi olmasını isterdim.ancak yapabiliceğimiz kalıcı ve doğal birşey yok biliyorsunuz.önemli olan onu kabul etmek ve bizdeki bu özelliği kullanmak.lost un 4.sezonunu izleyen varmı bilmiyorum.orada juliet isimli bir karakter var ve bu karakterin dudakları ince yalnız sürekli dudaklarını dışarda tutar ve bu sayede hem dudakları çoook tatlı hemde büyük duruyor:)mesela ben sürekli bunu aklıma taktığım için istemsiz bir şekilde dudaklarım aynen bu bayan gibi duruyor:))beni benzetirler hatta.yani demek istediğim buda farklı birşey,farklı bir özellik.ve aslında kendinize bir bakın okadarda sevimsiz değil hatta sevimli.ama insan bazen ince dudaktan sıkılıyor tabi özellikle televizyonda avon reklamlarındaki o kadınların dudaklarına nasılda ruju sürdüklerini gördüğünüzde(ben ne yapıyorum böyle durumlarda tarçın yağım var dudaklarıma sürüyorum birçok kat.zaten kıpkırmızı oluyorr ve çatlıyorr bu kiminin canını yakar ama benim canım pek tatlı değildir:)sonra tarçınladıktan sonra ağzıma kalem alıyorum ve başlıyorum konuşmaya inanılmaz derecede kocaman oluyorlaar.sonra parmaklarımla dudaklarıma dokunup kan dolaşımını hızlandırıyorum bir hafta deniycem umuyorumki biraz daha büyüyecek.ama büyümezsede sorun değil.diyorum ya aslında tatlı bir hava katıyor.ve bence ince dudaklı bayanlar daha sexsi:))