Dudak Makyajı Dudaklarim ince,kalin dudak istiyorum!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar benim dudaklarim ince kalinlastirmak icin dogal biseyler bilen varmi?

magazada satilan dudak kremlerinin disinda onerileriniz varsa paylasirsaniz sevinirim!!

canım bununla ilgili acilmiş bi çok başlık var onları okumanı öneririm
ayrıca dişlerini her fırcaladıgında dudaklarını da fırcala
etkisini göreceksin yerimseniben
tarçın yağı da iyi geliyor

yanlız tarçın yağı çok yakıyor ve tahriş edebiliyor canım herşeye rağmen hala arada kulanıyorum fakat zamanında baya bir tahriş oldu dudaklarım tarçın yağından.

ben fırçalıyorum ve kalem egzersizini yapıyorum, hatta erkek arkadaşım da farketti bunu, etkili oluyo, eskisinden daha dolgun dudaklarım varrr..

mehay cnm dudaklarını cok sert olmayan bir diş fırçasıyla fırçala.vazelin sür nemlendır.kalem egzersizinide google da yüz yogası diye ara.videosu var ve inan işe yarıyor.test edilip onaylanmıştır kendimce:))))))))))

benimde üst dudagım yok gibi bişey bende kalem egzersizi yapıyım bari .. herşeyi yapıyorum zaten bi o kalmıştı :)))

yaa ben operasyonlu dudakları hiç doğal bulmuyorum ..bence kötü duruyor bu benim fikrim tabii.. memnun kalanlarda vardır.

bencede operasyonlu dudaklar dogal durmuyor!!zaten o kadarda ince degil biraz daha kalin olsa iyi olurdu sadece!!

Kalem Egzersizimi Kizlarrrrr Yaaaw Sizneler Biliyonuz Ilk Defa Duydum Paylastiginiz Için Sagolasiniz Ya Iyikide B Kkye üyeyim Nelerle Bkarsilasip öreniyorum Süpersiniz

He Bide Operasyonlu Dudaklar Hic Guzel Durmuyo Bence Benim Fikrim Yani....cok Sahte Duruyo Yaaa Hep Ayni Sanki Dudaklar Estetikli Oldugu Anlasiliyo Dimi Yaniiiiiii

operasyonlu dudakmı? iğrenççç..hayatta yaptırmam hele aysun kayacıyı gördükten sonra hiç yaptırmam.bi arada ebru gündeş yaptırmıştı ay çok gülmüştüm onun o haline..ben doğal yöntemler deniyorum ve gerçekten de faydasını görüyorum..o pahalı ürünlerden de ümidimi kestim artık..kalem egzersizi süperrrr

evet kalem egzersizi süperrrr .)) kıvılcım bende ebru gündeşin dudaklarına çok gülmüştüm yaww o neydi öyle :)))

evet kalem egzersizi süperrrr .)) kıvılcım bende ebru gündeşin dudaklarına çok gülmüştüm yaww o neydi öyle :)))

sırnaşık şeybende ya o kadar şaşırdımki bi insan kendini bu kadar çirkinleştirmezdi o doğal kadın gitmişti çok fena görünüyodu:1shok:

arı sokması geçen gün okulda bir arkdşmın dudağını arı soktu allam nası güzel dudakları oldu anlatamam halada duruyo aradan bi 10 gün falan geçti

Bence hic bir cabaya gerek yok canim kendini oldugun gibi sev.dogal yani,benimde dudaklarim ince ama hic dert etmedim.tam bi makyaj yaptigimda,rujun rengine uygun kalemle dudaklarimin etrafini ciziyorum.
inan cok degisik oluyorum. sanada tavsiye ederim.

X