Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dudaklarım çook kalın angelina jolie'nin kilere benziyor ama ben bu durumdan rahatsızım.Şimdiye kadar bir çözüm bulamadım.Acaba siz bir çözüm yolu biliyor musunuz??
İnce dudaklı olmaktan çok daha iyi emin ol ya da şunu düşün; millet sendekine sahip olmak için ne eziyetler çekiyorlar Sana naçizane tavsiyem; şu devirde revaçta olan, çoğunluğun sahip olmak istediği, güzel olan taraflarını kk'ya yazmayıver yoksa özgüvensiz insanlar tarafından yerden yere vurulman kaçınılmaz.
Ben de iğneleyici yorum yazanların arasındayım ve özgüven eksikliğim yok :)
Senin de dediğin gibi ''güzel''olarak tabir edilen ve geniş kitlelerce beğenilen bişey ile ile ilgili çok iğrenç berbat bişeymiş gibi bahsedip bi çözümü olmadığını bile bile yardım(!) istemek insanlarca garip karşılanıo ve artniyet aranıo.
Çağımızda 'Angelina Jolie gibi dudak' diyince insanların kafasında çok güzel bir görüntü canlanıo.
Artık bu söz bir güzellik ölçütü haline gelmeye başladı.
O yüzden konu sahibi arkadaş yerleşmiş bir güzellik ölçütü hakkında kötüymüş gibi bi konu açınca burada çoğu kişi birazcık gururunun okşanmasını istediğini düşünmüş ben de dahil
Bir de şu açıdan bakmayı denesen; belki dudakları yüzüne göre çok kaba duruyordur kendine yakıştıramıyordur ince dudaklı olunca kendini daha güzel hissedecektir? Çözümünün olduğunu düşünüyordur belki. Hem ne çıkarı olabilir ki sanalda kendini övmenin? Tanımıyoruz etmiyoruz. Pohpohlasak ne geçecek ki eline?
Konu dışı mesaja girio ama Angeline Jolie gibi demesini eleştiriyoruz biz zaten.
Dudaklarım çok kalın diyebilirdi ben de senin dediğini söyledim zaten A.Jolie kadar güzel olmadığını düşünürsek cidden kötüdür dedim.
Bu sorun(!)un da çözümü olmadığı açık.
Ayrıca burda neler görüyoruz egolarını tatmin etmek amaçlı konu açanlar az değil...
Özgüven eksikliği olan o kişiler bence.