Dudak Makyajı Dudaklarım çatlıyor....

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
arkadaşlar neutrogena nın kremi var for yoularda 7.5 milyon o çok iyi geliyor. her saat başı sürün birde yatmadan önce vazelinle masaj yaparsanız ve bir tabaka bırakıp öyle yatarsanız inşallah dudklarınız kurumaz hatta parlak ve dolgun bile gözükür. ben denedim çok faydasını gördüm.inşallah sizede yarara.sa.s

bepathen ,vazelin ,zeytin yağı dönüşümlü kullanmanıznı tavsiye ederim...

bepanthen kullan canım başka bişey sürmene gerek bile yok. ben ruacutane tedavisi görüorum düşün artık dudaklarımın halini çatır çatır ama süper iyi geliyor valla.

Kızlar, sürekli dudaklarınız kuruyup çatlıyorsa, geceleri uyurken falan rahat nefes alıp alamadığınızı düşünün. Burnunda problem olanlarda sürekli ağızdan nefes almaktan da dudaklar çatlıyor ve burundaki sorunu gidermeden bunu önlemenin bir yolu yok. Ama böyle bir sorununuz yoksa, kış soğuk vs. herhangi bir nedenden de kaynaklanabilir tabii. Blistex dudak kremi gerçekten çok iyi. Amerikada ödüller almış kendi dalında. Bir gece kuzenim bizdeydi, benim de dudağımın kenarı çatlamış nasıl acıyor anlatamam yarılmış sanki. Niveanın kremi vardı bende, üst üste gidip gelip sürüyorum bi türlü fayda etmiyor. Kuzenimde blistex varmış verdi, bir kere sürdüm nasıl rahatlattı anlatamam. Sabah kalktığımda artık hiç acımıyordu, yeniden sürmeme bile gerek kalmadı. Blistexle böyle tanıştım. Bir de bepanthen merhem, yatarken sürün sabah yumuşacık dudaklarla kalkıyorsunuz.

ALL dergisi 2adet Blistex hediye veriyor, 4 ytl ye hem dergi hem 2 tane dudak kremi almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…