Dudak Makyajı Dudaklarım çatlıyor....

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

eates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
527
2
46
Yaz-kış dudaklarım çatlak,bir sürü krem denedim ama hiç biri fayda etmedi.Kan tahlillerim de normal çıkıyor.Bİr fikri olan var mı arkadaşlar?Sizin de başınıza geliyor mu böyle şeyler?Bana bir fikir verin nolur.

Ben yaz/kış devamlı dudak kremi kullanıyorum. Kışın çok çatladıkları zaman yaklaşık 1 hafta bepanthen tedavisi uyguluyorum iyi geliyor :1hug:

canim dudaklarindaki kan dolasimini hizlandirman lazim
sabah aksam dislerini fircalarken nazikce dudaklarini da fircala
ayrica aklina geldikce tabi kimse gormedigi yerlerde dudaklarini isirarak biraz dudak masaji yap
aksamlari yatarken bepantene (mavi olan) sur mutlaka
umarim faydasini gorursun..

Teşekkür ederim arkadaşlar,bunları deneyeceğim hatta başladım bile.İnşallah faydasını görürüm.Ruj sürünce bile yakışmıyor,çok rahatsız oluyorum.

bnmde heeeeeeeeep çatlar,soyolur =( küçüklüümden beri alışkanlık haline gelmiş hep ıslatıyorum dudağımı,bu dudak kremleri flnda hiç işe yaramıo aksine sinir edio bni ztn dudaklarım kalın onları silince şişio iice ztn dayanamaıp hemen siliorum böle çok yağlı dağlıo gbi gelio nivea bu arada,böle olmıcak tavsiye edebilceğniz bi krem varmıı?

Bende aynı dertten muzdaribim Yaz-kış hiç farketmez dudaklarım hep çatlar. Daha doğrusu ben dayanamıyorum bazen kopartıyorum. Nivea filan sürüyorum ama onlarda da böyle garip bir kuruluk oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık...

Benim de feci çatlıyor. Ve bende o çatlak yüzeyi yoluyorum dayanamayıp sonrada yara oluyor tabi. Canımın acımasının yanı sıra o kötü görüntü de cabası.

Böyle olduğu zamanlar gece yatmadan önce bepanthen merhem sürüyorum kremi o kadar etkili olmuyor. Sabaha kadar kaymak gibi dudaklar. Tavsiyem bu kızlar....

beyu marka dudak lipsitiği var bende niveanınki gibi sürdüğüm müddetçe problem yok

kakao yağı, şiddetle tavsiye. anında çözüm.
katı bir yağ, ben hafif kazıyım dudağıma sürüyorum. üşenmezseniz işe yarıyor.

merhaba
ben Neutrogena Hand Cream kullanıyorum. Yani dudaklarıma aklıma geldikçe sürüyorum. Gerçekten çoook işe yarıyor. Daha önce denemediğim krem kalmadı ama bu gerçekten işe yarıyor. Deneyin derim

gecenlerde dudagimda cikan ucuk icin evde elime gecen ilk kremi kullandim bebe kremi vardi onu yaptim dudaklarima inanilmaz güzel geldi cok hosuma gitti simdi sürekli bebe kremi sürüyorum tavsiye ederim

bepanthen aldım eczaneden..çok işe yarıyor tavsiye ederim

Benimde dudaklarım çok çatlıyor.
Ben aleo veranın lipsini ve blistexi kullanıyorum ikiside süperrr.
Hatta aleo verayı yatmadan önce sürüyorum ve sabah kalktığımda bile dudaklarım sürdüğüm halde ki gibi tavsiye ederim.Çokta uygun fiyatları.

İşte resimleri.

ne kdr cnm fiyatları????????????????

blistexi 7ytl ye aldım.Aleo verayıda 3ytl ye almıştım.Ama bu aleo veranın ürünleri dolar üzerinden satılıyor. 3ytlye gelmişti fiyatı.
Kullanırsan görüceksinki gerçekten çok iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…