dudaklardaki yağ bezeleri

malibu2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
22
0
arkadaşlar dudaklarımda beyaz beyaz noktalar var.kaç kere doktora gittim,yağ bezesi dediler.geçer zamanla dediler.ama geçtiği falan yok.yıllardır daha da arttı sayısı.ağrı falan yok.çok belli de olmuyor.ancak yakından bakınca belli oluyor.ama yine de beni endişelendiriyor.aynı sorunu çeken var mı?yardımcı olursanız sevinirim.

bendede ayni durum var ./ dudak icinde beyaz beyaz .s

evet :) banada bi doktor yağ bezesi demişti
D vitaminim eksikmiş :sinifsinif:
takviye aldım azaldı şuan ilacı bıraktım ama artmadılar :sinifsinif:

boyle kucuk siselerde , kirmizi , surup gibi biseydi :) tadi coook guzel ama azicik bi gidim biseydi ya

ay pardon ya :)
demir eksikligiymis simdi baktim ilaca adi Maltofer . D ile baslayinca ikisini karistirdim kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım.en azından neyden kaynaklandığını anlamış oldum.başka bir doktora gidim,uygunsa ben de kullanayım bari.

Bu sorun bendede var. Özel hastaneye gittim bugun ve bunun çözümü olmadığını söyledi ama ben pek inanmadım. Bu basit gibi görünen şeyin mutlak bir çözümü vardır diye düşünüyorum. Tıp bukadar geride diye düşünmek istemiyorum. Olan 110 liraya oldu.

Tavsiye edeceğiniz krem ve ilaç varmıdır?

bende de var ama ben çok önemsemiyorum. sivilceler için dr'ye gittiğimde sormuştum. sigara içenlerde görülüyo daha çok demişti herhangi bişi de önermedi. sigrayı bırakalı 1,5 ay oldu ama hala ordalar. demekki bırakınca geçen bişi diil ya da geçmesi içinde zamana ihtiyaç var. bu arada yeni baktırdım benim demir seviyem normalCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…