dudak yolma alışkanlığı

ekscaliburx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
119
31
98
Kendimi bildim bileli dudağım hep kuru ve çatlıyo bende sürekli yoluyorum Kendime engel olamıyorum. Özellikle stresli olduğum zamanlar elim hep dudağımda :(

Bol su ıcmenı onerırım ve dudak kremlerı var onlardan kullanın.

Aynı ben. Bu bir alışkanlık ve malesef bırakamıyorum. Ruj sürdüğümde elleyemiyorum ama ruj çıkar çıkmaz hop elim dudağımda. Çaresi psikolog falan mı acaba..

İlkokuldan beri bende de var bu alışkanlık ve aynen stres altında elim hop dudağımda :KK43:

İlk defa bu kadar kararlıyım bir aydır çok az yoldum iyileşti dudaklarım. Elimde sürekli bepanthen bi de nivea böğürtlenli lipstick

Ben de de dudak yolma var ama elimle degil dislerimle yoluyorum bazen kanatacak kadar. Kuruduğunda yapiyorum ben de o yuzden surekli vazelin yapida olan dudak balmlarindan kullaniyorum. Bol su icin kurumayi onemli derecede azaltiyor. Eskiden ellerim ve dudaklarim cok fazla kururdu. Bol su icmeye başlayınca kurumalar azaldi. Ama stres altinda hala az da olsa dudaklarima gidiyor dislerim o zaman da baska sekilde stresi atmaya calisiyorum kalem ceviriyorum gibi gibi...

Dudak balmı alabilirsin ruj şeklinde değilde krem şeklinde yoğun kuruluk için onlar ben onlarla rahatlıyoruö.
Birde koparma aklına geldikçe başka yerine dokun

Bende kanatana kadar yolarım kurursa. Kısır döngü oldu artık.
Blistex med plus , hindistan cev. yağı , susam yağı iyi geliyor.

Kendimi bildim bileli dudağım hep kuru ve çatlıyo bende sürekli yoluyorum Kendime engel olamıyorum. Özellikle stresli olduğum zamanlar elim hep dudağımda :KK43:
ben tırnak etlerimi yolarım. careyi sürekli manikğür yapmakta buldum.
ama dudak için ne yapılır inan su an bilmiyorum. :) ruj muj yapmışsındır. krem zaten yapıyormuşsun.
birde kalıp şeklinde kakao yagları var. baya yogun oluyorlar lipstik gibi sürebiliyor. ele kola dudaga. istersen onlardan al.

Ben sadece kuru ve çatlamışken değil normalde de dişlerimle koparıyorum dudaklarımın derisini...

Kurumaya pek fırsat kalmıyor bu yüzden. Genelde üstteki deriyi komple kaldırıyorum, dudaklarım kanıyor artık:KK35:

Bende aynı senin gibiyim kendimi bildim bileli dudaklarimı yoluyorum.
Krem ruj hepsini denedim ama fayda yok
Ben yoldukca daha cok ust deri kalkiyo
Yoldukca kaniyo
Yama yapılmış asfalt gibi oldu artık dudaklarim.Girintili çıkıntılı.

Nasil onlersiniz bir fikrim yok ama tehlikeli oldugunu okumustum . Biraz arastirin bakalim belki tehlikesini fark edince birakmaniz kolay olur.

Aynen ben.Doktora gittim kuruluk için hametan vermişti gece uyumadan once sürüyorum.Tüm gün nemli kalıyor ve kuruma falan olmuyo.İşin kötü tarafı nemli olsa bile dudağımı yiyorum.Psikolojik bu.Heralde oral dönem sıkıntılı geçmiş bizim :bicak:

Dudağımı yola yola konulara bakarken bu konuya denk geldim:KK48: Sizde bendensiniz kızlar..kendime engel olamıyorum. Ne ruj ne krem fayda etmiyor.Sonuc sürekli pürüzlü dudaklar:(

Yoldukça daha çok kabuklanıyor kesin bilgi, çözüm kendi haline bırakıp krem sürmek.. tavsiye hametan pomad

Back
X