R rap_unzel Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2009 55 0 86 Malatya 15 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi rap_unzel #1 dudak üstü tüy dökücü krem kullanan varmı??
bellaa90 i'm with you tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2009 14 0 86 34 Hatay 16 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi rap_unzel #2 rap_unzel .!.: dudak üstü tüy dökücü krem kullanan varmı?? Genişletmek için tıkla... cnm ben bi ara kullandım ama sonuc fiyasko :sinifsinif: cok sert cıkarttı bende..jilet gibi..bende artık iple aldırıyorum yada sirle..bence tüy dökücüyü deneme,hic kullanmadıysan..kökten almıyor cünkü..
rap_unzel .!.: dudak üstü tüy dökücü krem kullanan varmı?? Genişletmek için tıkla... cnm ben bi ara kullandım ama sonuc fiyasko :sinifsinif: cok sert cıkarttı bende..jilet gibi..bende artık iple aldırıyorum yada sirle..bence tüy dökücüyü deneme,hic kullanmadıysan..kökten almıyor cünkü..
arhes Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2009 34 0 86 Kocaeli 16 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi rap_unzel #3 bnde bacaklarıma kullandm tüy dökücü. köktn almıyo en dipten kremin ulastığı yerden koparıyo..bildiğin jilet yani...:1shok:
bnde bacaklarıma kullandm tüy dökücü. köktn almıyo en dipten kremin ulastığı yerden koparıyo..bildiğin jilet yani...:1shok:
AhuiFelek Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2009 448 0 96 41 Diğer 16 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi rap_unzel #4 Tüy dökücü krem jilet gibi cikariyor hic bulasma bence, en etkili cözüm sir agda yada ip :lepi: