slm kıslarr....ben dudak üstüme iğneli yaptırıcam...tüylerim ince oldugu için lazer olmuyoo....
dudak üstü felaket acıyomuş:84:...nası dayanıyonuz...acıyı hafifletcek bişey yok mu?
emla iğneli epilasyonda işe yarar mı...
yrdım lütfen
kızlar ben dudak üzerine yapdıran bı kaç arkadaşla görüşdüm dudaklarına diş hekımlerının vurdugu iğneden vurduruyolarmış... hiç ama hiç acı hissetmıyoruz dediler ama ne kadar dogru bu iyneyı vurdurmak bilemıyorum
evet tüylerim cansız iğneli
tek alternatif.dudak üstünü iğneyle uyuşturuyorlar bilyorum.ben iğneyle uyuşturmak istemiyorum.emla nekadar işe yarar acaba....
hadi kızlar yaaa aranızda cvp vercek başkası yok mu.baoşuna para vermek istemiyorum
emlayı bende duydum.emla kremi uyuşturuyormuş.kuzenim bikini bölgesi için falan emla kullanıyor.daha az acıtıyor diyordu.peki fiyatlar ne kadar kızlar dudak üstü için,ortalama bir fiyat söyleyebilir misiniz?
Bıyık bölgem çok acıyor benim , boncuk boncuk yaşlar süzülüyor yanaklara o kadar yani :):) acı eşiğim çok düşük .
Tavsiyem ;yaptıracağınız bölgeye bir saat önceden emla krem sürüp , ama kremi düzgünce yayarak değilde yoğurt gibi bolca sürerek üzerini hava almayacak bir şekilde mutfak streciyle kapatın çok işe yarıyor. :)
Bende dudak üstüme iğneli Epilasyon yaptırıyorum. Emle krem acıyı tamamen azaltmıyor sadece birz hafifletiyor yani dayanılmıcak bir acı yok iple alırken dayanabiliyorsan bunada dayanabilirsin. Tabi yaptıracağın yerde çok önemli.
evet tüylerim cansız iğneli
tek alternatif.dudak üstünü iğneyle uyuşturuyorlar bilyorum.ben iğneyle uyuşturmak istemiyorum.emla nekadar işe yarar acaba....
hadi kızlar yaaa aranızda cvp vercek başkası yok mu.baoşuna para vermek istemiyorum