Aşko dudakların çok güzelKızlar selamlar. Yaklaşık 1 ay kadar önce, önce dudaklarım çok kuruyup çatladı sonra dudak çizgimin üstü de kurudu ve soyuldu. Özellikle duştan çıktıktan sonra kıpkırmızı oluyor, ağda yanığı gibi oldu. Hametan sürüyorum, bepanthol sürüyorum geçmiyor. Ne yapabilirim, neden böyle olmuş olabilir. İz kalmasından çok korkuyorum. Ne yapabilirim? Lütfen bilen biri beni aydınlatabilir mi iz kalmaması ve kırmızılığın geçmesi için.
Görseli ekliyorum.
dudaklarında dolgu maddesi mi var? eger varsa (yoksa da masallah ne dolgunlar) yapan doktora gidip gösterebilirsin belki bir komplikasyondur
Teşekkürler çiçeğim ama bu leke nasıl geçecekAşko dudakların çok güzel
Yok uçuk değildi uçuk olsa geçerdi :/Uçuk gibi duruyor.. birşeyden korktuysan veya tiksindiysen de çıkar genelde
Vitamin değerlerinize baktırın o halde..Yok uçuk değildi uçuk olsa geçerdi :/
Onun hakkında bi fikrim yok uçuk olsa kabarık olur bi cildiyeye mi gitsenTeşekkürler çiçeğim ama bu leke nasıl geçecek
Sivilce gibi uçuğa benzetemedim ama çok ellemeyin bide yağlı kremler kullanmayın ordaki enfeksiyonu kurutacak bir ilaç kullanın benimde çok oluyor kolmosan kullanıyorum size uygunsa bir araştırıp alabilirsiniz geçmiş olsunKızlar selamlar. Yaklaşık 1 ay kadar önce, önce dudaklarım çok kuruyup çatladı sonra dudak çizgimin üstü de kurudu ve soyuldu. Özellikle duştan çıktıktan sonra kıpkırmızı oluyor, ağda yanığı gibi oldu. Hametan sürüyorum, bepanthol sürüyorum geçmiyor. Ne yapabilirim, neden böyle olmuş olabilir. İz kalmasından çok korkuyorum. Ne yapabilirim? Lütfen bilen biri beni aydınlatabilir mi iz kalmaması ve kırmızılığın geçmesi için.
Görseli ekliyorum.
Sivilce gibi uçuğa benzetemedim ama çok ellemeyin bide yağlı kremler kullanmayın ordaki enfeksiyonu kurutacak bir ilaç kullanın benimde çok oluyor kolmosan kullanıyorum size uygunsa bir araştırıp alabilirsiniz geçmiş olsun
Her gece cicaplast sürüyorum güneş koruyucusunu da ihmal etmiyorum ama dediğiniz gibi leke kalıp kararma olmasından çok korkuyorumCica krem sürün, sık sık güneş kremi sürün leke kalmaması için. Güneş onu kalıcı hale getirir yoksa hatta kırmızılık koyulaşır kararmaya döner.
Ve doktora gidin
Ne kullandınız the purest ürünlerinden? Benim şuan iz aşamasında değil kırmızı olduğu için iz kalmasın diye ne yapabilirim diye merak etmiştim. İz kalmadan geçirsem keşkeBende uçuktan kalan iz vardı bunun gibiydi hatta daha mora yakındı the purestin ürünleri sıfırlamıştı