Dudak üstümde ki kızarıklık neden olmuş olabilir?

Leylika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
14
2
34
Kızlar selamlar. Yaklaşık 1 ay kadar önce, önce dudaklarım çok kuruyup çatladı sonra dudak çizgimin üstü de kurudu ve soyuldu. Özellikle duştan çıktıktan sonra kıpkırmızı oluyor, ağda yanığı gibi oldu. Hametan sürüyorum, bepanthol sürüyorum geçmiyor. Ne yapabilirim, neden böyle olmuş olabilir. İz kalmasından çok korkuyorum. Ne yapabilirim? Lütfen bilen biri beni aydınlatabilir mi iz kalmaması ve kırmızılığın geçmesi için.
Görseli ekliyorum.

Eklentiler

• CE503B10-4FFE-45DA-9F95-DA8E9FE63F68.jpeg
    CE503B10-4FFE-45DA-9F95-DA8E9FE63F68.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 57
dudaklarında dolgu maddesi mi var? eger varsa (yoksa da masallah ne dolgunlar) yapan doktora gidip gösterebilirsin belki bir komplikasyondur

Kızlar selamlar. Yaklaşık 1 ay kadar önce, önce dudaklarım çok kuruyup çatladı sonra dudak çizgimin üstü de kurudu ve soyuldu. Özellikle duştan çıktıktan sonra kıpkırmızı oluyor, ağda yanığı gibi oldu. Hametan sürüyorum, bepanthol sürüyorum geçmiyor. Ne yapabilirim, neden böyle olmuş olabilir. İz kalmasından çok korkuyorum. Ne yapabilirim? Lütfen bilen biri beni aydınlatabilir mi iz kalmaması ve kırmızılığın geçmesi için.
Görseli ekliyorum.
Aşko dudakların çok güzel 😂

Cica krem sürün, sık sık güneş kremi sürün leke kalmaması için. Güneş onu kalıcı hale getirir yoksa hatta kırmızılık koyulaşır kararmaya döner.
Ve doktora gidin☺️

Görseli ekliyorum.
Sivilce gibi uçuğa benzetemedim ama çok ellemeyin bide yağlı kremler kullanmayın ordaki enfeksiyonu kurutacak bir ilaç kullanın benimde çok oluyor kolmosan kullanıyorum size uygunsa bir araştırıp alabilirsiniz geçmiş olsun

Haklısınız sanırım ben yağlı kremler kullandığım için geçiremiyorum. Kolmosan’a bir bakayım

Cica krem sürün, sık sık güneş kremi sürün leke kalmaması için. Güneş onu kalıcı hale getirir yoksa hatta kırmızılık koyulaşır kararmaya döner.
Ve doktora gidin☺️
Her gece cicaplast sürüyorum güneş koruyucusunu da ihmal etmiyorum ama dediğiniz gibi leke kalıp kararma olmasından çok korkuyorum :KK43:

Bende uçuktan kalan iz vardı bunun gibiydi hatta daha mora yakındı the purestin ürünleri sıfırlamıştı
Ne kullandınız the purest ürünlerinden? Benim şuan iz aşamasında değil kırmızı olduğu için iz kalmasın diye ne yapabilirim diye merak etmiştim. İz kalmadan geçirsem keşke :KK43:

X