Lekeler, Çiller Dudak üstü

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Sen şanslısın lazer esmerlerde hemen bitiyor ben beyaz tenliydim biraz uzadı excemer lazer canım gözlüklerden kurtulmak için
Vücudumda iyi sonuçlar aldım aslında. Ama diyorum ya yüzüm için cesaretimi toplayamadım bir türlü . Senelerdir aklımda ama ne bileyim işte .
Bu arada gözlerin için geçmiş olsun canım, ben de kıl tüy meselesi sanmıştım .

Den komple mi yaptırdın nasıl iyi mi bende düşünüyorum cesaretim Yok amin sağol önümüzdeki ay olucam çok yüksek malesef 5700 tl

Den komple mi yaptırdın nasıl iyi mi bende düşünüyorum cesaretim Yok amin sağol önümüzdeki ay olucam çok yüksek malesef 5700 tl
Alex lazer ile koltuk altı, genital ve yarım bacak yaptırdım. Memnun kaldım. Ama tam bacak ve kol yaptırmadığıma pişmanım şimdi, keşke o zaman komple yaptırsaydım. Sonradan sivilce ilacı kullanınca cildim aşırı hassaslaştığı için araya uzun zaman girdi, şimdi tekrar lazere gitmeye üşeniyorum.
Gerçekten rakam yüksekmiş, ama sağlık olunca insanın gözü para görmüyor. İnşallah sonuç başarılı olur da hem çektiğine hem de paraya değer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…