• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Dudak üstü

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

massiveattack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
260
128
53
34
Kızlar acil yardımınız gerekli
Benim cildim beyaz tüylerim de koyu renkli ve dudak üstünü senelerdir iple alıyorum. 2 günde bir dipten koyu koyu kökleri çıktıkça alıyorum. Hiç bi zaman dudak üstüm yüzümle aynı renk değildi ama açıkçası çok da takmıyordum kafama. Ama son 1 aydır o bölge ne kadar alsam da sanki bıyık varmış gibi gölge şeklinde duruyor yakından bakıyorum tüy yok ancak dediğim gibi gölge halinde bi koyuluk var. Aşırı özgüvenimi etkiledi bu durum insanların yüzüne bakmaya bile çekiniyorum. Benden başka yaşayan var mı nasıl geçer bu :(

Benimde gunes lekesi var dudak üstümde cok cirkin duruyor kullanmadigim leke kremi kalmadi ama gecuci olarak gtti tekrar azcik gunes girunce ckti bende cok rahatszim bu durumdan ozguvenimi etkiliyor tekrar bi doktora gdecem bakalim neolacak

Benimde gunes lekesi var dudak üstümde cok cirkin duruyor kullanmadigim leke kremi kalmadi ama gecuci olarak gtti tekrar azcik gunes girunce ckti bende cok rahatszim bu durumdan ozguvenimi etkiliyor tekrar bi doktora gdecem bakalim neolacak
Güneş koruyucu kullanmak gerekmiş devamlı ama var olan leke nasıl geçer ki, hangi kremler geçirdi sizinkini

Ben peeling falan yaltrdim kremleri yazmaya bile gerek yok hepsi bos is ama koyun plesantasi maskesi kullandim ozaman gecmisti lekelerim ama gunesi gorunce tekrar cikti sureklide kullanmadim.koruyucu benimhatamda oldu

Kızlar acil yardımınız gerekli
Benim cildim beyaz tüylerim de koyu renkli ve dudak üstünü senelerdir iple alıyorum. 2 günde bir dipten koyu koyu kökleri çıktıkça alıyorum. Hiç bi zaman dudak üstüm yüzümle aynı renk değildi ama açıkçası çok da takmıyordum kafama. Ama son 1 aydır o bölge ne kadar alsam da sanki bıyık varmış gibi gölge şeklinde duruyor yakından bakıyorum tüy yok ancak dediğim gibi gölge halinde bi koyuluk var. Aşırı özgüvenimi etkiledi bu durum insanların yüzüne bakmaya bile çekiniyorum. Benden başka yaşayan var mı nasıl geçer bu :KK43:
Ben lazer yaptırdım 8 seansta bitti

arısütü kremi arastırıyorum bendeeee

lekeler ii geliyormuşşş

Ben lazer yaptırdım 8 seansta bitti
Merhaba. Ben de dudak üstü bölgesinden çok rahatsızım. Tüyler çok hızlı çıkıyor, sadece ip kullanıyorum yüzüme. Vücüduma alex lazer yaptırdım (4 sene önce falan) ve memnum sayılırım. Ama yüzüme lazer değdirmeye cesaret edemiyorum. Siz dudak üstüne hangi lazeri yaptırdınız?

Merhaba. Ben de dudak üstü bölgesinden çok rahatsızım. Tüyler çok hızlı çıkıyor, sadece ip kullanıyorum yüzüme. Vücüduma alex lazer yaptırdım (4 sene önce falan) ve memnum sayılırım. Ama yüzüme lazer değdirmeye cesaret edemiyorum. Siz dudak üstüne hangi lazeri yaptırdınız?
İnan hiç hatırlamıyorum çok oldu

Dudak üstünden memnun kaldım çene altım Malesef dağıldı onu düzenli yaptıramadım göz lazerinden sonra çene altı için gitmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim canım ilgin için. Ben esmerim acaba bende de lazer başarılı olur mu? Tüyler tüm yüzüme dağılır diye korkuyorum açıkçası.
Göz lazeri derken neyi kastediyorsun canım? Kaş epilasyonu mu o_O

Teşekkür ederim canım ilgin için. Ben esmerim acaba bende de lazer başarılı olur mu? Tüyler tüm yüzüme dağılır diye korkuyorum açıkçası.
Göz lazeri derken neyi kastediyorsun canım? Kaş epilasyonu mu o_O
Sen şanslısın lazer esmerlerde hemen bitiyor ben beyaz tenliydim biraz uzadı excemer lazer canım gözlüklerden kurtulmak için

Back