Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bıyıklarımı ilk kez 1hafta önce iple aldım ve şimdiden sonra aqdayla almayı düşünüorum acaba doqrumu yapıyorum yada hanqisi en iyisi bilen biri varsa söyleyebilirmi? bide aqda veya iple alınırsa ne zaman uzarlar??
ben bıykılarımı yazın kesınlıkle ağda ile aldırmam çunku güneşte leke yapıyor.kışında güneşliyse hava ağda tercıh etmem.iple aldırırım.kaşlara ağda yaptırıyor bazı bayanlar o bölgenın dokusu ince ve yemusek olduğundan zamanla sarktığını düşünüyorum kolaltlarıda ağdayla sarkıyo bazı hanımlarda
ben sir ağda bantı kullanıyorum tek seferde bı yapıstırıyorum cekıyorum hepsını alıyo ıkı dk bıle surmuyo bence ıple cımbızla urasmaktan cok cok ıyı bı yontem ve de ayda bır alıyorum ben
ben sir ağda bantı kullanıyorum tek seferde bı yapıstırıyorum cekıyorum hepsını alıyo ıkı dk bıle surmuyo bence ıple cımbızla urasmaktan cok cok ıyı bı yontem ve de ayda bır alıyorum ben
cımbız sertleştiriyo dogru agdada pek saglıklı olmuyo çünkü alırken bazıları kırılıyo e buda erken cıkmasını salıyo.eniyisi iple aldırmak biraz acıyo ama olsun..iple aldırında daha gec cıkıyo bende öyle yani.