Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de igneli epilasyon sonrasi lekelenmelerim oldu uzun ugraslar sonucu sari kantaron yagi önerilerine ulastim ve bir gün arayla kullaniyorum. Önemli olan gercek olanina ulasmakmis. Umarim faydasini görürsünüz.Kızlar tatilden geliyorum. Güneş altında kaldık tabi. O kadar güneş koruyucu, şapka kullanmama rağmen dudak üstümde kararma oluşmuş. Buna ne iyi gelir sizce? Öyle lazere gidecek durumum yok. Bu ara beyaz ve çok hassas tenli biriyim.
Kantaron yağı iyi geldi miBenim de igneli epilasyon sonrasi lekelenmelerim oldu uzun ugraslar sonucu sari kantaron yagi önerilerine ulastim ve bir gün arayla kullaniyorum. Önemli olan gercek olanina ulasmakmis. Umarim faydasini görürsünüz.
Günes koruyucunuzu da 3-4 saatte bi yenilemeyi unutmayin cogu kisi yenileme yapmasi gerektigini bilmiyor.
3-4 ay tüm yüzüme düzenli kullandim, ton esitligi olsun diye sonrasinda unuttum, üsendim acikcasi kendim bakinca bir fark görmedim ancak aylar sonra yüzyüze görüstügümüz bir arkadasim yüzüne ne kullaniyorsun bebek gibi dedi. Sebebi kantaron olabilir.Kantaron yağı iyi geldi mi
Kırmızı mı yoksa sarı olan mı3-4 ay tüm yüzüme düzenli kullandim, ton esitligi olsun diye sonrasinda unuttum, üsendim acikcasi kendim bakinca bir fark görmedim ancak aylar sonra yüzyüze görüstügümüz bir arkadasim yüzüne ne kullaniyorsun bebek gibi dedi. Sebebi kantaron olabilir.
Sari.Kırmızı mı yoksa sarı olan mı