• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak üstü ağda ve yara

tumblr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
11
0
86
İstanbul
kızlarr 3 ay önce ilk kez bıyık bölgemi almaya başladım . başlarda cımbızla aldım ama 1 hafta sonra yine çıkıyodu ve acılı oluyordu... sonra vi vet ağda bandı aldım 2 ay önce. ilk kullandığımda çok güzel ve rahat oldu 1 ay sonra çıktı anca. ama 2.sinde yani geçen ay dudak üstümde yara oldu az önce tekrar yaptım bu sefer yine kızarmaya yanmaya başladı ayyy yardım edin kızlar ne yapayım yara olmasın yine sağ tarafımın acısından sol tarafı alamadım şu an ne yapayım solu da alsam mı ama nasıl alıyım yarasız falan offff:18:

aynı durumu 3 gün önce yasadım veet agdayla, küçük tüylerin hepsini alsın diye ugrastım biraz, tahriş etmişim, dudak üstüm kabuk tuttu bugun 3. gün soyuluyo şuan:14:

Geçtiğimiz aylarda, kuaför ağdayla aldı. Ama ağda hem sıcaktı hem de çok sürmüş diye yara oldu hatta derim bile kopmuştu! (yani kuaför bile böyle yapıyorsa pes dedim!!) Neyseee, iz kalır diye çok korktum ama çay ağacı kremi sürdüm her gün okuldan gelince 1 haftada iz falan hiçbir şey kalmadı! Bir de sabahları dda kurusun diye fondaten benzeri bir şey ve bepanten sürüyordum. Çay ağacını dene bence...

Back