• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Dudak Üstü Ağda Lekesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bi kere bende tecrübesiz bi kuaföre denk geldim çok kötü yaptı soyuldu kızardı eve gelince kaç saat buz tuttum allahtan leke kalmadı eğer tutmasam kalırdı belkide ama bu o anlık yapılan bişey iz kalınca napılır bilmiyorum belkişu deriyi iyileştiren salyangoz kremleri işe yarayabilir

bugün bir ürün gördüm leke serumu diye aratın google de çıkıyor.bitene kadar kullanmak lazımmış.18 lira.ufak bir şişeydi.ama güvenip alamadım.ben iki günde bir tuzla peeling yapıp sonrada bepanten sürüyorum azalmaya başladı.ama çok zor gidiyor o leke

cnm benimde dört yıldan beri aynı sorunum devam ediyordu şu son birkaç aydır hafiflettim limon sür bildigimiz limonun suyunu makyaj pamuguna damlat ıpıslak olasıya kadar bastırarak lekenin uzerine sür zaten yanacaktır lekeli bolge kızarırda yatmadan once yap ertesi sabaha kızarık gecsin sonra üst deriyi ovusturarak soymaya çalış ama hemen sonuç almayı bekleme bunu sürekli uygula unutma gece yatmadan önce umarım kısa zamanda kurtulursun senin neler hisettigini çok iyi anlıyorum:)

acnelyse ve tritone benim hem lekeler gitti hem yüzüm süper güzelleşti tavsiye ederim ama soyulması var ve acnelyse çok hafif mercimek kadar kullanılacak ikiside akşamları kullanılacak ben üç dört gün acnelyse yi tek kullandım ondan sonra soyulma başladıktan sonra lekenin tam üstüne tritone sürdüm ve parmak ucumla vurarak yedirdim onu önce acnelyse yi sürüyorsunuz arasında bir iki saat sonra yatarken tritoneyi sürüyorsunuz bir hafta sonra hafiflemeye başlıyor ama tamamen geçmesi düzenli kullanmanıza bağlı her akşam süreceksiniz bu ikisini, birde sabahları aşırı soyulma oluyor arko krem sürdüm bolca soyulan yerlerime , birde soyulan yerlerimde eğer acıma varsa bir gün sadece acnelyse yi sürmedim ama tritoneyi sürdüm. Soracak bişeyiniz olursa anlatırım. Bu arada ben bunu doktor önerisiyle kullandım. Kendim hastane personeliyim.

iyigünler arkadaşlar :( benim dudak üstümde sanırım sir ağdadan olma bir leke war tenim çok beyaz ama dudak üstümde resmen bıyık gibi duruyor leke fondötenle kapatıcıyla falan kapatılmıyor kesinlikle çok kötü duruyor expigment falanda kullandım fayda etmedi hala çok kötü:( kahwerengi gibi mor gibi yeşil gibi garip bir renk kimyasal peeling TCA yı kullanmayı düşünüyorum ama expigmentte deriyi soydu TCA da soyuyor bir fayda etmez diye düşünüyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar yazabilirler mi?senağlamasenağlama lütfeeennn!!! senağlama :çok üzgünüm:

Bendede aynı sorun yıllardır var.Güzeliik uzmanına göründüm bana bu kararmanın bıyıkları alır almaz güneşe çıkmamdan kaynaklandığını söyledim.Zaten tüylerim kalın olduğu içinde sıksık aldırıyordum.3 tane ürün verdi 200 tl para verdim ama hiç faydasını görmedim.Bende pudrayla falan kapatmaya çalışıyorum ama çokta kapanmıyo karartı.Artık pudra falanda kullanmak istemiyorum bıktım çünkü.Burada bi arkadaşın anlattığı limon suyu,bebe yağı maskesini deniyecem.bi bakalım umarım işe yarar.mafoldumben

bende aynı durumdan muzdaribim ve gübeşte kalınca dahada koyulaşıo banada yardım edin şu bebeyağı limonu deyecem ama ağdadan değil ben iple aldırıp güneşe çıkmıştım ondan sonra oldu üstünede sir yaptırdım ilerleyen zamanlarda tuz biber oldu eskiden bıyıklarım çıksada belli oolmuodu şimdi biraz çıksa resmen bıyıklı hüsam gibi oluom yaaa iğrençç kesin çözüm bulanlar nolurrrr yazınnnmafoldumben

kızlar çözümü yazdım ama ilgilenen olmadı galiba , ben senelerce uğraştım kullanmadığım kalmadı bunun haricinde birşey yok.

sanırım sir ağdayı çok sıcakken sürmüşler cildine doktora gtmenı tavsye ederım lazerle lekelerı yok edıolar

benilk an dan beri iple kendim aliyorum tam olmasada ara ara kararti var cidden hos da degil evet
bi cozum olur umarim

kızlar selam benim şöyle bi derdim war, 2 senedir 6 ayda bir dudağımla burnumun arasında kalan derinin üstünde uçuk tarzı iltihaplı bşy çıkıyo,vücudumun dirençsiz olduğu dönemlerde, hasta olduğumda yada tatilde çok güneşte kaldığımda, braz araştırdım herpes vürüsü sanırım, bir keresinde tam iyileşmeden solariuma girdiğim için iz kaldı, 2 senedirde bu iz duruyo, böyle gölge gibi leke gbi bşey okdr peilign yaptım geçmiyo geçmiyo delirmek üzereyim, hala bazen karıncalanmalar oluyo arada bir sanki çıkıcakmış gbi, ne tawsiye edersiniz ??

merhaba bende aynı dertten muzdariptim senin gibi deri soyucu kremler kullandım(pigmanorm) amasonuç daha kötü oldu lekeler özellikle yazın dahada beterdi resmen bıyık gibiyidi neler denedim olmadı en sonunda
bir dematologa gittim bana cosmelan diye bir işlem yaptı bu bir set halinde olan ürün ilk önce doktor kontrolünde yüzeme bir maske uyğuladı maske yüzümde 8 saat kaldı daha sonra setin diger destek ürünleri ile yüzüm soyuldu daha 1 hafta oldu cildim mükemmel yıllardır ruj kullanmamıştım şimdi kendime ruj almaktan geri koyamıyorum çok mutluyum sanada tavsiye ederim biraz pahalı olabilir ama sonuç herşey değer
( önemli not ) bu işlemden sonra yüksek faktörlü güneş kremini hayatına sokmak zorundasın)

acnelyse ve tritone benim hem lekeler gitti hem yüzüm süper güzelleşti tavsiye ederim ama soyulması var ve acnelyse çok hafif mercimek kadar kullanılacak ikiside akşamları kullanılacak ben üç dört gün acnelyse yi tek kullandım ondan sonra soyulma başladıktan sonra lekenin tam üstüne tritone sürdüm ve parmak ucumla vurarak yedirdim onu önce acnelyse yi sürüyorsunuz arasında bir iki saat sonra yatarken tritoneyi sürüyorsunuz bir hafta sonra hafiflemeye başlıyor ama tamamen geçmesi düzenli kullanmanıza bağlı her akşam süreceksiniz bu ikisini, birde sabahları aşırı soyulma oluyor arko krem sürdüm bolca soyulan yerlerime , birde soyulan yerlerimde eğer acıma varsa bir gün sadece acnelyse yi sürmedim ama tritoneyi sürdüm. Soracak bişeyiniz olursa anlatırım. Bu arada ben bunu doktor önerisiyle kullandım. Kendim hastane personeliyim.

bir de bunu deneyeceğim, ne kaybederim ki,,,

iyigünler arkadaşlar :( benim dudak üstümde sanırım sir ağdadan olma bir leke war tenim çok beyaz ama dudak üstümde resmen bıyık gibi duruyor leke fondötenle kapatıcıyla falan kapatılmıyor kesinlikle çok kötü duruyor expigment falanda kullandım fayda etmedi hala çok kötü:( kahwerengi gibi mor gibi yeşil gibi garip bir renk kimyasal peeling TCA yı kullanmayı düşünüyorum ama expigmentte deriyi soydu TCA da soyuyor bir fayda etmez diye düşünüyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar yazabilirler mi?senağlamasenağlama lütfeeennn!!! senağlama :çok üzgünüm:

cnm aynı sorun bendede oldu 3 4 yıldır ne yaptıysam geciremedim.daha sonra bir çok doktora gittim ve expigment die bi krem verdiler.bu kremi düzenli olarak kullandım güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmadım ama yinede fayda etmedi aksine expigment o bölgeyi dahada kızartıp belirgin ve koyu bi renk haline getirdi.en sonunda alman hastanesine gittim orda dermatolog prof doktor ümit hanım var.lekeye mavi bi lazer ışıgıyla baktı alt deride mi üst deride mi die.şuanda 3 tane krem kullanıyorum ve daha çok kısa bir süre olmasına ragmen gecti sayılır..sana tavsiyem sende böle uzman bi doktora git cünkü zaman gectikce leke alt deriye inip tedaviside zorlaşıyormuş..

cnm aynı sorun bendede oldu 3 4 yıldır ne yaptıysam geciremedim.daha sonra bir çok doktora gittim ve expigment die bi krem verdiler.bu kremi düzenli olarak kullandım güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmadım ama yinede fayda etmedi aksine expigment o bölgeyi dahada kızartıp belirgin ve koyu bi renk haline getirdi.en sonunda alman hastanesine gittim orda dermatolog prof doktor ümit hanım var.lekeye mavi bi lazer ışıgıyla baktı alt deride mi üst deride mi die.şuanda 3 tane krem kullanıyorum ve daha çok kısa bir süre olmasına ragmen gecti sayılır..sana tavsiyem sende böle uzman bi doktora git cünkü zaman gectikce leke alt deriye inip tedaviside zorlaşıyormuş..

sana hangi kremleri verdi canım

önemli olanda o karışımdır galiba ... umarım istediğin sonucu alırsın ve bu dertten kurtulursun canım .. ben çözüm aramaya devam CADIARZU

Back
X