Vampgirl belki şimdiye problemi geçirmenin bir yolunu bulmuşsundur ama ben yine de yazayım dedim. Çünkü bende de aynı sorun vardı, bir senedir falan her gün dudaklarım kabuk gibi oluyordu ve ben de yolup kanatıyordum ve sadece yolunca tamamen yumuşak ve düzgün oluyordu.
Çözümü iki gün önce buldum ve iki gündür dudağımı yolmak istesem bile yolacak bir şey bulamıyorum. Bence bu süper bir şey çünkü öbür türlü ben yolmasam bile görüntüsü dahi hoş olmuyordu. Meğer bunun nedeni fazla hücre üretildiği için üstte kalanların dökülmesine fırsat kalmadan alttan yenilerinin gelmesiymiş. Bunun için de peeling yapmak gerekirmiş.
Ben azıcık balla toz şekeri karıştırıp 30 sn kadar masaj yaptım dudaklarıma. O akşam zaten yolacak bir şey kalmamıştı. Ertesi gün de duştan çıkınca yumuşak bir havlunun kenarıyla nazikçe ovaladım. Üstünden bir gün geçmesine rağmen kabuk yok
Dolayısıyla iş sadece nemlendirmekte değilmiş. Öyle olduğunu zannederek hüsrana uğradığım bir seneme çok acıyorum ama olsun. En azından çözümünü buldum.
Umarım işinize yarar bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?