Kızlar bence soyma ihtiyacı yada sertleşmesi değil sorun bu bizde bir alışkanlık olmuş.Kabuk kuruluk vs olmasa bile hep eliniz diliniz dişiniz gitmiyormu yolmak için Gerçekten deli eden bi alışkanlık bu bendede var ama sanırım atlatmak üzereyim geçen haftalarda dizi izlerken öyle bir yolmuşumki nasıl kanamaya başladıysa 1 saat durduramadım öyle korktumki ve sonraki 2 saat boyunca her kuruyup ıslandığında su içtiğimde dilim deydiğinde yine kanamaya başladı gerçekten bu kez çok korktum.Sonra biraz araştırdım soruşturdum bu şekilde dudakla oynamanın sonu pek hoş sonuçlar doğurmayabiliyormuş dudakta tümor oluşabiliyormuş hatta uzun sürede cilt kanserine kadar gidiyormuş.O günden beri kendimi tutuyorum niveanın dudak kremleri var stick şeklinde gün aşırı onlardan sürüyorum her gün sürünce fazla yumuşuyor ve içime daha çok yolma isteği geliyor ve elim gittikçe dokunmadan geri çekiyorum sanırım böyle böyle unutacağım bir haftadır bir yolma olmadı önemli olan yolduğunuzu hissettiğiniz anda elinizi dişinizi hemen çekmeniz.