bende de vardı bu sorun yolunca kanardı birde,şöyle bir çözümüm var benim evde vazelin sürerek dolaşıyorum dudaklarımda sanki ruj varmış gibi kendimi şartlandırdım ve psikolojik olarak dudaklarımda ruj varmış gibi hissedince dokunmuyorum dişlerimle,hem vazelin yaraları iyileştiriyor hemde yolmuyorum artık,önemli olan senin kendini yolmıcam yolmamalıyım diye şartlandırman
aynı problem bende de var. kendimi bildim bileli dudaklarım çok kurudur, ne kadar soymamak için dirensem de kendiliğinden soyulmaya başladığı için ben de mecburen soyuyorum:gitme:
dudaklarıma birşey sürmek beni rahatsız ediyor o yüzden sadece arasıra nivea sürüyorum o da bi işe yaramıyor tabiki sürekli sürmediğim için.
canim bak gercekten nivea yerine bepanthen kullan yaralar gecincede bepanthola dön, o hic dudakta krem ve yagli hissi birakmiyor
canım bende yara olmuyo. yani dudaklarım soyulunca rahatlıyo diyebilirim o oluşan kabuk fazlalık sankibilmiyorumkismile
bepanthol alıp kullanmayı deneyim bir de.
teşekkürler tavsiyen içinopuyorumnanaktan
kabuk fazlalikmi?!ohaoldumsmileohaoldumsmile
ilginc....benimde bazen kabuk olusur sonra soyulur ama altinda hafif beyaz iz kalir onu mesela bepanthen sürerek geciririm, tabiki tekrar yolmazsam kaydirigubbakcemile3
dene sonra buraya yaz olurmuyerimseniben
daha okurken gene çatt yoldum :S
engel olamıyorum yaa. önce benim şu yolmayı kesmem lazım ki iyileşsin.
loading'in dediği gibi, sanki fazlalık o kabul sürekli soymak gerek gbi hissediyorum ben de eyvahedigeldismile
evet canım ve soyunca yumuşacık oluyo dudaklarım ilginç bi durum gerçekten:bbo:
bende çok fena dudak yolma hastalığı var :sinifsinif: hatta dudağımın sol köşesinde yara izi kaldı bu yüzden... bunu nasıl atabilirim. benneyaptımki ama elimde değil çünkü soymayınca çok sert kabuk tutuyo. dayanamıyorum soyuyorum. liseden beri soyuyorum şu an üni 2. sınıftayım. siz düşünün artık ama bi dur demeliyim.
acaba nasırlaştı mı soymaktan mafoldumben
ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?