Merhaba arkadaslar ben 2,5 ay once yani subat ayinda dudagims migroblanding islemi yaptirdim aslinda kurban oldum diye bilirim disardan yapildim ve okadar kotu olduki size resim yukliycem basara bilirsem :)ve haliyle silme islemi arastirdim emin olun dudak icin kimse yaklasmiyoren iyi yerden tutun en kotu yer bile diyebilirim bu islemleri yapan yerlere sordum kas silme var ama dudak hayir neyse sonuc olarak bi sure gecmesi gerekiyordu ustunden en az 1 ay ben keseler yaptim hersey yaptim cikmadi:) bu arada ben ilk yaptirdigimda dudagima bu islemi tam cervceve kahve rengi yaptirmistim cok guzeldi ama gitmisti cabuk bu sefer bi daha ysptirdim kadin hem distan yapti hemde tasirdi mahvetti .bugun bi dovmeci buldum isim veriliyormu bilmiyorum istanbul avcilarda bi dovme silme merkezi bugun ilk yapti canim cook ama cook yandi bunu bilin altaki ilk yaptirdigim islemlerde cikti ortaya simsiyah cizgi adam dediki 1 ay sonra bakicaz eger sonuc verirse devam edicez sonuc vermezse o siyah cikan yere atis yapariz diger yerler lazer disinda cikar (solisyon kaliyor oda cok zahmetli ve zor onuda biliyorum ama carem yok umarim sonuc verir dovme silen adam dediki guzel tepki verdi sonuc ii olucak dedi bakalim bu baslangic seruvenimi paylasmak istedim sizinle sizde yaptiysaniz bana bilgi veremilirirsiniz onerilere acigim desteklere