- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
Suyu çok fazla tüketen biriyim. Ama bu dönem özellikle dikkat ediyorum. Sağolun.Canim bol bop su ic oncelikle susuzluktan oluyor bu ve vitamin degerlerine baktir bence onerim öyle degisik seylere dunya kadar para verme bol.su ve vazelin
Doğal hindistan cevizi yağı sürdüm 15 gün. Anlık bir rahatlama verse de tamamen geçirmedi.Stresli bi dönem gecirdim ve kansizligimin arttiği bi donem ayriyeten hava ve suyundan dolayi kiruluk yasadigim bi donem
Ben dudaklarima hindistan cevizi yaģi suruyorum kati şekilde olanini.
Bir kere daha olmuştu. Benmde gecmesi zaman aliyor ama bu geciriyor..
Teşekkür ederimBen de demir eksikliği olduğu zaman aynı dediğiniz gibi oluyor.Demir içeren şeyler tüketin ya da vitamin kullanın :)
Sivi olanimi?Doğal hindistan cevizi yağı sürdüm 15 gün. Anlık bir rahatlama verse de tamamen geçirmedi.
Evet katı olanı. Kansızlığım var sanırım tetikliyorSivi olanimi?
Kati direk kendisi surmek daha etkili aslinda.
Etki etmiyorsa icten gelen birsey oyleyse.
Dudak balmlarının içerikleri dudakları daha çok kurutan bir etki maddesine sahipmiş haklısınız. Bazen hiç bir şey sürmediğim de oluyor. Şu an ise iyileşmeye başladı nihayet. Bir oh çektim.Ilginç gelebilir ama bu durum bende çok fazla dudak balmı sürdüğümde oluyor. Bence birkaç gün hiçbir şey sürmeyin ya da çok hafif bir krem sürün. Birkaç defa oldu kendi haline bırakarak iyileştirdim ben. Siz de yoğun olarak bir şeyler sürmüşsünüz iyileşsin diye daha kötü yapmış olabilir.
Bilstex dahil bir çok ürün denedim ama çare göstermedi. Elocon merhem 2 günde geçirdi. Başka hiç birşey işe yaramadı malesef.bir defa benim de oldu,ne kadar aci verdigini biliyorumben doktora filan gitmedim blistex medi surdum bir kac gun icinde gecti.
Sanırım karışıklık olmuş. Ben hamile değilim :)Hamileyim yazmışsınız, çok bulantınız var mı, kusuyor musunuz? Dudak kenarlarında birleşme yerlerini ayıran kesik şeklinde yaralar blumia hastalarında sıklıkla görülür. Sanırım kusmaya bağlı bir mineral eksikliği sebep oluyor.
Dudak bölgesinden bu kadar ağrı çekeceğim hiç aklıma gelmezdi. Gerçekten çok acılı geçti. Şimdi düzeldi. Bol bol portakal yemeye dikkat ettim o dönem. Teşekkür ederimTek bildiğim felaket acır. Geçmiş olsun, bağışıklığınızı yüksek tutmaya çalışın. Bol C vitamini.
Geçen hafta benzer bir sorun yaşadım, insanlıktan çıkmış vaziyetimi gören bir arkadaşım çantasından bir krem çıkardı verdi, oriflame tender care serisiymiş, minnacık pembe kavanozda, kozmetik ürün diye hiç ciddiye almadım ama inanın mucize gibi bir şey. Şiddetle tavsiye ederim.
Aynı ürüne sahibim. Hatta ilk kuruluk oluştuğunda kullanmıştım ama sanırım bende enfeksiyon tarzı birşey de geliştiği için çare göstermemişti. Normalde çok güzel bir üründür ama oriflame tender care bayılırım.Geçen hafta benzer bir sorun yaşadım, insanlıktan çıkmış vaziyetimi gören bir arkadaşım çantasından bir krem çıkardı verdi, oriflame tender care serisiymiş, minnacık pembe kavanozda, kozmetik ürün diye hiç ciddiye almadım ama inanın mucize gibi bir şey. Şiddetle tavsiye ederim.
Elocon dediğiniz kremle geçti ki daha yok mu acaba. Bende tekrar çıktı bu sefer daha şiddetli cok kötüyümBilstex dahil bir çok ürün denedim ama çare göstermedi. Elocon merhem 2 günde geçirdi. Başka hiç birşey işe yaramadı malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?