- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Benimde bundan 4-5 yil önce başıma benzer bir kuruluk gelmişti dudaklarim çok fenaydı yarilmisti hep neler neler sürmedim ki sanki karton kutuya suruyorum hiç yumuşama olmadı en sonunda o deri soyulmaya basladi oyle kurtuldum o kremleri yaglari betona suruyorum sanki zerre iyilestirici etkisi olmamistiHayatımda ilk kez böyle bir şeye denk geldim. Dudağım bildiğiniz kenarlarından ve diğer üst bölgelerinden sanki jiletle kesilmiş gibi yarıldı. Tıbbi yardım, bitkisel ilaçlar her şeyi denedim. Bepanthol aşırı kuru dudaklar için krem, madecassol krem, listerine, vazelin, blistex, çay ağacı yağı, bal, zeytinyağı, aynısefa kremi, bol su içmek, hindistan cevizi yağı, aloe veranın kendisi tüm ihtimalleri tek tek denedim. Bu illet 18 gündür geçmiyor. Resmen dudağım yarık yarık, kendiliğinden kesik kesik oldu. Ağzımı açmakta yemek yemekte, dişlerimi fırçalamakta zorlanıyorum.
Kış aylarında olur dedim ama ilk kez böyle inatçı bir kuruluk ve kesikle karşılaştım. Belki derdime bir çare bilen vardır. Başına gelen, denediği yöntemden, kullandığı ilaçtan çare bulan var mı. Bu önerilere çok ihtiyacım var.
excipial hydro krem (eczanelerde), dalan zeytinyağlı krem, arko krem.bu üçünü gün içinde sık sık sıva yapın.Benim ellerimin ustu parmak üstleride çatlayıp kaniyor ilac alıp sürüyorum geçmiyor nasıl şey anlamadım
orjinal sarı kantaron yağını denediniz miHayatımda ilk kez böyle bir şeye denk geldim. Dudağım bildiğiniz kenarlarından ve diğer üst bölgelerinden sanki jiletle kesilmiş gibi yarıldı. Tıbbi yardım, bitkisel ilaçlar her şeyi denedim. Bepanthol aşırı kuru dudaklar için krem, madecassol krem, listerine, vazelin, blistex, çay ağacı yağı, bal, zeytinyağı, aynısefa kremi, bol su içmek, hindistan cevizi yağı, aloe veranın kendisi tüm ihtimalleri tek tek denedim. Bu illet 18 gündür geçmiyor. Resmen dudağım yarık yarık, kendiliğinden kesik kesik oldu. Ağzımı açmakta yemek yemekte, dişlerimi fırçalamakta zorlanıyorum.
Kış aylarında olur dedim ama ilk kez böyle inatçı bir kuruluk ve kesikle karşılaştım. Belki derdime bir çare bilen vardır. Başına gelen, denediği yöntemden, kullandığı ilaçtan çare bulan var mı. Bu önerilere çok ihtiyacım var.
Hamileyim herşeyi suremiyorumexcipial hydro krem (eczanelerde), dalan zeytinyağlı krem, arko krem.bu üçünü gün içinde sık sık sıva yapın.
excipial'i sorun eczaneye üreli krem ama diğerlerini kullanmanızda bir sakınca yok ki normal el ve vücut kremi.Hamileyim herşeyi suremiyorum
Şu an ben de o aşamadayım. Sanki dudağıma uhu sürmüşüm bir his var. Kesinlikle dudak yumuşaklığı yok. Dün Elocon kreme başladım. Sabahına o uhu hissi biraz azalmıştı ama kesiklerim kapanmadı. Sanırım işe yarayacak. Zaten en çok 5 gün kullanabiliyormuşum.Benimde bundan 4-5 yil önce başıma benzer bir kuruluk gelmişti dudaklarim çok fenaydı yarilmisti hep neler neler sürmedim ki sanki karton kutuya suruyorum hiç yumuşama olmadı en sonunda o deri soyulmaya basladi oyle kurtuldum o kremleri yaglari betona suruyorum sanki zerre iyilestirici etkisi olmamisti
Hayır kullanmıyorum. Birden başladı. Kış ayları olur dedim ama bu bildiğim kuruluklar gibi değil.Ilaç kullaniyor musun? anlattıklarının aynısını bir ilacı kullanırken yaşamıştım
Avene termal ürünlerinin çok kuru ciltler için kremi vardı. Onu sürünce biraz iyi geldi. Zaten şu 18 günde iyi gelen şey bu ürün oldu.kansızlık yapar.ben şu an roaccutane tedavisi gördüğümden hep öyle o yüzden gel bana senvazeline pure (normal market vazelini değil) iyi geliyor ezcanelerden bulabilisiniz, hametan olur, arko yoğun nemlendiricili bildiğimiz yeşil şeritli krem varya o iyi geliyor.pot o'miracle lip balmı var kozmetik marketlerde onu kullanabilirsiniz.dalan zentinyağlı krem de iyi geliyor.öyle az biraz sürmeyin ama , sıvayın orayı gün içine her müsait olduğunuzda
Teramisin i duymuştum ama doktora sormadan denememiştim. Aklımda bulunsun teşekkür ederim.Aynısı bende de var 1 ay oldu. Ne yaptıysam geçmedi. Terramycin adlı krem iyi geldi. Akşam yatarken yariklara bolca sürdüm yattım sabaha hicbirsey kalmamıştı. Deneyin o kremi zaten annem çocukluğumuzdan beri bütün yaralarımıza kullanır.
tekrar devam ediyor yariklar 2-3 gün önce sürmüştüm ama bugün yine yarılmış. Yatarken tekrarlayacağım.
Yok denemedim. Aynı sefa kremi sürmüştümorjinal sarı kantaron yağını denediniz mi
oğlumun kası yarilmisti çok faydasını gördük
deneyin isterseniz bence işinize yarayacaktır
çok faydalı bir yağ olur kendileri
Teşekkür ederim.Locoderm krem kullanın. Ama önce bir cildiyeye gidin bence.geçmiş olsun.
Canim bol bop su ic oncelikle susuzluktan oluyor bu ve vitamin degerlerine baktir bence onerim öyle degisik seylere dunya kadar para verme bol.su ve vazelinHayatımda ilk kez böyle bir şeye denk geldim. Dudağım bildiğiniz kenarlarından ve diğer üst bölgelerinden sanki jiletle kesilmiş gibi yarıldı. Tıbbi yardım, bitkisel ilaçlar her şeyi denedim. Bepanthol aşırı kuru dudaklar için krem, madecassol krem, listerine, vazelin, blistex, çay ağacı yağı, bal, zeytinyağı, aynısefa kremi, bol su içmek, hindistan cevizi yağı, aloe veranın kendisi tüm ihtimalleri tek tek denedim. Bu illet 18 gündür geçmiyor. Resmen dudağım yarık yarık, kendiliğinden kesik kesik oldu. Ağzımı açmakta yemek yemekte, dişlerimi fırçalamakta zorlanıyorum.
Maalesef ben de etki göstermedi. Dudağıma uhu sürmüşüm gibi bir his,bir tabaka var.Sudocrem bana iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?