- 14 Kasım 2021
- 673
- 548
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hayatiminanlami3
-
Acısı ne gibi acaba neye benzetirsin meselaKonya da yaptırdım, çok memnunum (dudak yemekten konuşurken yamulan ağzım düzeldi), evet acıyo bence ama değiyor da (konu da taşınır sanki)
Yani kış günü ter akmıştı sırtımdan, elimdeki stres topu işe yaradı o açıdan. Popoya yapılan iğneyi dudağına düşün işte sürekliAcısı ne gibi acaba neye benzetirsin mesela
Nasıl acıyor nasıl bı acı nıye acıyorKonya da yaptırdım, çok memnunum (dudak yemekten konuşurken yamulan ağzım düzeldi), evet acıyo bence ama değiyor da (konu da taşınır sanki)
Ayyyy keşke bayıltıp yapsalar yaYani kış günü ter akmıştı sırtımdan, elimdeki stres topu işe yaradı o açıdan. Popoya yapılan iğneyi dudağına düşün işte sürekli(vazgeçirir gibi oldu ama )
Benimde inan hiç alakam yok hiçte sevmem aslında anlamamda ama bu ara okadar yaptirasim geldikiNasıl acıyor nasıl bı acı nıye acıyorne kadar dayanıyor
Hangi dolgu malzemesıydı
Ne kadara yaptırdınız
Ay bu konularla alakam da yok ama illa bilicem herkes benle paylassın
O derece değil bence ya beniö acıya duyarlılıkta orta seviyede işte çok öyle dayanıklı değilimdir, belki ondandırAyyyy keşke bayıltıp yapsalar ya
Peki kaç dakka sürüyor acaba birde yapılırken bağırsak doktorun eli kayarmiO derece değil bence ya beniö acıya duyarlılıkta orta seviyede işte çok öyle dayanıklı değilimdir, belki ondandır
Cektırme canımııııBenimde inan hiç alakam yok hiçte sevmem aslında anlamamda ama bu ara okadar yaptirasim geldiki
Acı bence son konu olacak mevzuNasıl acıyor nasıl bı acı nıye acıyorne kadar dayanıyor
Hangi dolgu malzemesıydı
Ne kadara yaptırdınız
Ay bu konularla alakam da yok ama illa bilicem herkes benle paylassın
Maalesef böyle ricalar konu taşımamıza engel değil zira kurallar gereği konular doğru bölümlere açılmalı.Noluuuurrrr konumu taşımayın
Yani iki seans oldu, çünkü iğne batırmaya başlarken daha ödemler oluşuyor, doktor anlayamıyo ödem inmeden eşitliği. İkinci seansta da o dengesizlikleri gideriyo, 15 er dk dan yarım saat sürmüştür ikisi sanırım. Ay kaymaz heralde bilmem ki bu kadar korkuyosan bi asimetri yoksa da yaptırma madem elzem de değil kiPeki kaç dakka sürüyor acaba birde yapılırken bağırsak doktorun eli kayarmi
Konya’da kime yaptırdınız, merak ettim.Acı bence son konu olacak mevzudoğal olması, ücreti.. daha önemli konular. Şubatta yaptrmuştım, hala anlayan oluyor ama gördüğüm kişilerle karşılaştırınca bence doğal işlemim (kalıcı da yani gayet). Ankarada çok bilinen yerler 5-6 bin ücret verirken 12,800 e yaptrdım ben konya da. Kadın barkodunu verdi kullandığı ürünün, çok güvenilir zaten o yüzden de tercih ettim (dermatolog, farklı işleme arkadaşım girmişti). Dediğim gibi dudak yemekten bi taraf içeri girmiş gibi bir asimetri vardı, o da düzeldi ben memnunum
Burdan isim veriliyor mu bilmem ki yasak falan olmasınKonya’da kime yaptırdınız, merak ettim.
Fiyatı önemli değilde evet iyisinden olması ve acı çok çok çok az olsunAcı bence son konu olacak mevzudoğal olması, ücreti.. daha önemli konular. Şubatta yaptrmuştım, hala anlayan oluyor ama gördüğüm kişilerle karşılaştırınca bence doğal işlemim (kalıcı da yani gayet). Ankarada çok bilinen yerler 5-6 bin ücret verirken 12,800 e yaptrdım ben konya da. Kadın barkodunu verdi kullandığı ürünün, çok güvenilir zaten o yüzden de tercih ettim (dermatolog, farklı işleme arkadaşım girmişti). Dediğim gibi dudak yemekten bi taraf içeri girmiş gibi bir asimetri vardı, o da düzeldi ben memnunum
Siz nerde yaptirdiniz acaba istanbuldaysa özelden yazarmisiniz banaBenim doktorum ağız içine iğne yapıp mis gibi uyuşturuyor, hiçbir şey hissetmiyorum. Ama kontrolde ufacık daha ekleyim dedi, gözümden yaş geldi. Yaptıracağınız yere iyice sorun, sadece uyuşturucu kremle uyuşturuyorsa yaptırmayın, iğneyle ağız içinden kim uyuşturuyorsa ona yaptırın.
Yani ücreti kalıcılık süresini çok etkiliyo sanırım, dolgu malzemesi kalitesi burdan anlaşılabiliyor (ankarada güvendiğim çok iyi bir uzman da 15 bin demişti mesela, ben de biraz pimpirilliyim, ille iyisi olsun bana iş çıkarmasın, sağlığımı etkilemesin diye titizlenirim biraz). Yukarda arkadaş yazmış, iğne ile uyuşturma seçeneğini sorun madem bide görüşürkenFiyatı önemli değilde evet iyisinden olması ve acı çok çok çok az olsun
Reklama girmezse veriliyor. Bazıları yeni üyelik açıp reklam amaçlı yazıyor ama siz eski üye olduğunuz için sıkıntı olmaz. İyi bir Dermatolog arıyorum, o yüzden merak ettim.Burdan isim veriliyor mu bilmem ki yasak falan olmasınderim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?