dudak dolgusu yaptırdım(resimli) :D

ay yanlışlıkla kendime yazmışım ya fiyat isteyen arkadaşa mesaj atar mısın ben atamıyorum ya

Canım msj geldi teşekkürler ama ben burun dolgusu düşünmüyorum dudak için de bir msj alabilirsem zaten sadece üst dudak istiyorum :)) bende msj için 41 deyim 50 ye ulaşamamışım özel msj atabilmek için :))

Beni aydınlattıgınız için teşekkürler kızlar :) Saçmaladıysam kusura bakmayın kızlar bu dolgu konularında biraz cahilim :))

Beni aydınlattıgınız için teşekkürler kızlar :) Saçmaladıysam kusura bakmayın kızlar bu dolgu konularında biraz cahilim :))

ben pek yardımcı olamadım ama rica ederim yine de. sen bi de beni görseydin hiç bir fikrim yoktu. yapılırken de bi korktum çok acır diye kaçacaktım bi ara şimdi gülüyorum halime ne eziyet etmişim adama sağ olsun doktorum çok anlayışlıydı

kızlar resim çekicektim ama dudağımda uçuk çıktı her yıl birr kere oluyor bu neden bilmiyorum. geçer geçmez çekip resim paylaşıcam

dolgunun süresi ne kadar acaba.

sizin dudaklarınızı görünce çok beğendim. maşallah.

bilgim olmadığı için soruyorum :)

biraz geç oldu ama resim yüklüyorum tekrardan

Eklentiler

• $WP_20131112_024.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 931
  • $WP_20131112_029.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 880
çok güzeeeeelll olmuş canım =)

biraz geç oldu ama resim yüklüyorum tekrardan

çok güzel canım çok doğal duruyo ilk sayfadaki resimde beğenmemiştim ama burda çok hoş.bende yaptırıcam abartı olsun istemiyorum hafif dolgunluk olsun yeter.ama korkuyorum iyice şişirirlerse diye.arap dudağı gibi gezmek istemiyorum :))) lazer yaptırdığım klinikte yapıyorlar ama fiyat çok geldi bana ya 600 dediler yuh dedim sen nekadara yaptırdın. sanırım burdan fiyat vermek istemiyosun özel mesaj atarsan sevinirim. ben marmaristeyimde burda büyük şehirlerdeki gibi fazla yapan yer olmadığı için fiyatlar uçuk oluyor. eğer çok fazla fark varsa izmirde yaptırıcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…