bu mu az ıyı kı dr un basının etını yemışsın ben sevmedım pek doğal durmuyo....
ben sevdim güle güle kullan
merhaba kızlar aslında burun dolgusu için doktorla görüşmeye gitmiştim fakat doktorum burnumun müdahaleye ihtiyacı olmadığı konusunda ısrarcı olunca yaptıramadım bu çok hoşuma gitti aslında sırf para kazanmak için yapabilirdi. dudak dolgusuda çok istediğim ama cesaret edemediğim bir şeydi. dudağın boyutunun artması burunun da daha küçük durmasını sağlıyormuş bundanda aldığım cesaretle nolur çok olmasın nolur patlıycak gibi durmasın diye doktorumun başının etini yiye yiye yaptırdımyorumlarınızı bekliyorum üst dudağa çok az müdahale yapıldı biraz daha yaptırsam mı?
teşekkürler ama şimdi tedirgin oldum çok mu yapay duruyor yahu
Bence gayet yerinde ve güzel olmuş :) Kime nerde kaça yaptırdın canım bende üst duduşuma istiyorum :)
Vuuuuuu çok güzel olmuşşş
Daha çok yeni 1 haftaya falan iner kendine gelirr,arkadasım yapmıstı gördüğümde çok büyük demiştim 1 hafta sonra geldi yanıma dedim küçülttün mü naptınn
Ben beğendim şuan bile doğal duruyorr..
Üst dudağının ihtiyacı varmış,sen alta yoğun yaptırmışsın çok şiş durmuş. alt fazla gelmiş gibi geldi bana.
canım hayırlı olsun bence çok güzel olmuş dudak şeklin çok güzel doğal duruyor. 1 haftada fazladan şişlik iniyor benim bi arkadaşım yaptırmıştı ilk bi kaç gün aysun kayacı gibiydi sonradan tam kıvamında oldu ama seninki inmese de güzel bence
ankarada dr mehmet akgün'e yaptırdım canım forumda yaptıran çok kişi var mehmet beye 1 haftalığına indirim yapmış geçen haftalarda ben forumdaki bir arkadaş vasıtasıyla gittim beni de indirimli aldı hala geçerli midir bilmiyorum o yüzden fiyat vermiyim görüşürsen daha net fiyat alırsın
Canım zaten ben İstanbul da yaşıyorum) Ama Ankara ya 2-3 günlügüne gelmeyi düşünüyoduk erkek arkadaşımla :) sen fiyatı bana özelden yaz yinede bileyim en azından :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?