Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel canım çok doğal duruyo ilk sayfadaki resimde beğenmemiştim ama burda çok hoş.bende yaptırıcam abartı olsun istemiyorum hafif dolgunluk olsun yeter.ama korkuyorum iyice şişirirlerse diye.arap dudağı gibi gezmek istemiyorum :))) lazer yaptırdığım klinikte yapıyorlar ama fiyat çok geldi bana ya 600 dediler yuh dedim sen nekadara yaptırdın. sanırım burdan fiyat vermek istemiyosun özel mesaj atarsan sevinirim. ben marmaristeyimde burda büyük şehirlerdeki gibi fazla yapan yer olmadığı için fiyatlar uçuk oluyor. eğer çok fazla fark varsa izmirde yaptırıcm.
o yeni haliydi bir süre işlem şişliği oluyor tabi belirtmiştim onu 6 aylık dolgulardansa fazla fiyatı evet ama benimki 2 yıllık ve fiyatı o civarda. daha aşağı bulamazsın bulsan da sağlıklı olmaz güzellik salonu gibi işinin ehli olmayan kişilere yaptırırsan mutsuz olursun aman dikkat et
Dolgunlugu kararinda ve guzel olmus bence de sadece sunu anlayamadim 4. sayfadaki fotonuzda (ozellikle ikincide) dudaklarinizin birlestigi yere dogru cercevenizin icinde dudak renginiz degil de sanki ten renginiz var gibi cikmis bana mi oyle geldi yoksa golge mi o?
çok güzel olmus :) ve fiyat olarak ne kadara yaptırdın cnm
merhaba kızlar aslında burun dolgusu için doktorla görüşmeye gitmiştim fakat doktorum burnumun müdahaleye ihtiyacı olmadığı konusunda ısrarcı olunca yaptıramadım bu çok hoşuma gitti aslında sırf para kazanmak için yapabilirdi. dudak dolgusuda çok istediğim ama cesaret edemediğim bir şeydi. dudağın boyutunun artması burunun da daha küçük durmasını sağlıyormuş bundanda aldığım cesaretle nolur çok olmasın nolur patlıycak gibi durmasın diye doktorumun başının etini yiye yiye yaptırdım yorumlarınızı bekliyorum üst dudağa çok az müdahale yapıldı biraz daha yaptırsam mı?
NOT: işlemin 3. günü çekilen resimler bunlar 1 hafta dolunca tekrar çekip güncelleme yapıcam :)
GÜNCELLEME; çok fazla girme fırsatım olmuyor ama yeni resim yükledim 4. sayfaya
özel mesaj atamıyorum foruma pek girmediğim için hala dolduramadım kotayı o yüzden buradan cevap veriyorum soran arkadaşlara uygulamayı Ankarada Dr. mehmet akgün'e yaptırdım numara paylaşmam doğru olmaz o yüzden numaraya internetten ulaşabilirsiniz sevgilerle :)
fıyatıda ıyı sayılır aslında doktorunuz kalıcılıgı konusunda ne soyledı acabacanım fiyat 400 800 arası değişiyor gereken miktara göre ortalama 600 tl diye düşünebilirsin
merhaba kızlar aslında burun dolgusu için doktorla görüşmeye gitmiştim fakat doktorum burnumun müdahaleye ihtiyacı olmadığı konusunda ısrarcı olunca yaptıramadım bu çok hoşuma gitti aslında sırf para kazanmak için yapabilirdi. dudak dolgusuda çok istediğim ama cesaret edemediğim bir şeydi. dudağın boyutunun artması burunun da daha küçük durmasını sağlıyormuş bundanda aldığım cesaretle nolur çok olmasın nolur patlıycak gibi durmasın diye doktorumun başının etini yiye yiye yaptırdım yorumlarınızı bekliyorum üst dudağa çok az müdahale yapıldı biraz daha yaptırsam mı?
NOT: işlemin 3. günü çekilen resimler bunlar 1 hafta dolunca tekrar çekip güncelleme yapıcam :)
GÜNCELLEME; çok fazla girme fırsatım olmuyor ama yeni resim yükledim 4. sayfaya
özel mesaj atamıyorum foruma pek girmediğim için hala dolduramadım kotayı o yüzden buradan cevap veriyorum soran arkadaşlara uygulamayı Ankarada Dr. mehmet akgün'e yaptırdım numara paylaşmam doğru olmaz o yüzden numaraya internetten ulaşabilirsiniz sevgilerle :)[/QUO