- 1 Kasım 2021
- 1.639
- 1.043
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk kez geçen nisanda yaptırdım 1 yıl olacak ördek gibi oldu hala da öyle çok belli birde dolgu aşagıya sarktı gibi oldu ve asla erimiyor .erisin istiyorum ama aynı ilk günkü gibiArkadaşlar helppp(( dudak dolgusu yaptıranlar bu dolgu ne zaman geçiyor ? bildiğin ördek dudak oldu ve doktora özellikle söyledim ördek dudak görünümü istemiyorum diye.Resmen dudağımın şekli kaydı berbat oldu ve ilk dudak dolgusu deneyimimdi
Merhaba benim düzeldi hatta %80i gitti diyebilirimBende ilk kez geçen nisanda yaptırdım 1 yıl olacak ördek gibi oldu hala da öyle çok belli birde dolgu aşagıya sarktı gibi oldu ve asla erimiyor .erisin istiyorum ama aynı ilk günkü gibi
Markası neydi birde benim neden gitmiyor acabaMerhaba benim düzeldi hatta %80i gitti diyebilirim
Nereye yaptirmistin soyle de baska kimseler magdur olmasinArkadaşlar helppp(( dudak dolgusu yaptıranlar bu dolgu ne zaman geçiyor ? bildiğin ördek dudak oldu ve doktora özellikle söyledim ördek dudak görünümü istemiyorum diye.Resmen dudağımın şekli kaydı berbat oldu ve ilk dudak dolgusu deneyimimdi
sizin markasi neydi vr nereye yaptirdiniz acabaMerhaba benim düzeldi hatta %80i gitti diyebilirim
Markasını bilmiyorum ama memnun kaldımmmmsizin markasi neydi vr nereye yaptirdiniz acaba
Memnunsunuz diye anladigim icin soruyorum
Dudakta aktif sivilce ya da uçuk vs varsa işlem yapılamaz geçmesini beklemelisinizArkadaslar bi soru da benden
Dudak dolgusu yaptirmak istiyorum ama dudagimin kenari ucuk degil de cok aciyo sivilce gibi sanki tek tarafli.
Bu sekilde yaptirmam sizce uygun mu daha once uygulaam yaptirmis arkadaslar donus yaparlarsa memnun olurum![]()
Merhabalar ödem sürecinde öyle olur ödem geçince düzelir tabi eğer yanlış işlem yapmadıysaArkadaşlar helppp(( dudak dolgusu yaptıranlar bu dolgu ne zaman geçiyor ? bildiğin ördek dudak oldu ve doktora özellikle söyledim ördek dudak görünümü istemiyorum diye.Resmen dudağımın şekli kaydı berbat oldu ve ilk dudak dolgusu deneyimimdi
Eritme işlemi yaptırabilirsiniz 5 dakikalık bir işlem ve 24 saat içinde eriyorBende ilk kez geçen nisanda yaptırdım 1 yıl olacak ördek gibi oldu hala da öyle çok belli birde dolgu aşagıya sarktı gibi oldu ve asla erimiyor .erisin istiyorum ama aynı ilk günkü gibi