Evet cnm biliyorm kendisini ama yaptıgı islemleri görmemiştm incelicam sağolasnBen dudak dolgusu istesem. barış çakır a bir giderdim. sayfasında yaptığı birkaç örnek var ve güven verici bir doktor.
Canım ben de Mehmet Akgün'e yaptırdım dolgumu sonuç bu :) Benimde üst dudağım alta göre inceydi.
Evet canim ben de ilk geldigimde kendisine izmirde kaliyodun sonra ankaraya tasindik ailrcek ayti konuda heryerden gelenler var tabiiki iyi arastir canim oyle gitGüle güle kullan canım :) baya öneriliyor kendisi ama ankarada sanırsam :/
Mehmet bey bir hastasının dudagini basaramayıp sonradan düzeltme tedavisi bile uygulamamis forumda dolgu üzerine yorum ararken buna denk geldim özelikle onu tavsiye edenler ucuz kurtulmuslar bence insan bu resme denk gelince o doktor hakkında kafasında soru işareti beliriyor bir düşün derim ve seçim konusunda çoook iyi araştır sadece iyi yorumlar üzerine seçim yapma her ikisinide araştır değerlendir ona göre adım at hayatın boyunca mutsuz olucan yanlış bir seçim yapma düzeltmek için fazla masrafa girersin sonraCanım öncelikle güle güle kullan: )) benmde üst dudak cok ince gülünce kayboluyor resmen, tavsiyen icin tesekkurler aklımda buluncak :)
Mehmet bey bir hastasının dudagini basaramayıp sonradan düzeltme tedavisi bile uygulamamis forumda dolgu üzerine yorum ararken buna denk geldim özelikle onu tavsiye edenler ucuz kurtulmuslar bence insan bu resme denk gelince o doktor hakkında kafasında soru işareti beliriyor bir düşün derim ve seçim konusunda çoook iyi araştır sadece iyi yorumlar üzerine seçim yapma her ikisinide araştır değerlendir ona göre adım at hayatın boyunca mutsuz olucan yanlış bir seçim yapma düzeltmek için fazla masrafa girersin sonra
Rica ederim cnm birbirimize bu zor seçimde yardımcı olmamız gayet doğal reklamcıların tuzağına düşüp yanlış yonlendirilmeyelim .. senin bulduğunu doktor kim güvenilir biri mi ?Canim bilgilendirmen icin cok sagol gercekten haklisin sonucta yuz bolgesi cok secici olmak lazm zaten aklimda baska doktor var
Rica ederim cnm birbirimize bu zor seçimde yardımcı olmamız gayet doğal reklamcıların tuzağına düşüp yanlış yonlendirilmeyelim .. senin bulduğunu doktor kim güvenilir biri mi ?
Canim ben baris cakir in yaptigi dudaklari cok begeniyorum fransiz dudagi diyo bana da baska bi uye arkadas soylemisti bende inceldm begendm baya
bende tesadüf gecen hafta baris cakirin yaptigi dudaklari gördüm internette hos duruyo, ve kanüllerle yaptigi icin
ve dudaktan igneyle girmedigi icin hemen ruj sürülebilyomus ilgimi cekti.
eger yaptirirsaniz resim görmek isterim, bende onu düsünüyorum ama Yurt disinda oldugumda heran gelme imkanim
yok malesef...
bende tesadüf gecen hafta baris cakirin yaptigi dudaklari gördüm internette hos duruyo, ve kanüllerle yaptigi icin
ve dudaktan igneyle girmedigi icin hemen ruj sürülebilyomus ilgimi cekti.
eger yaptirirsaniz resim görmek isterim, bende onu düsünüyorum ama Yurt disinda oldugumda heran gelme imkanim
yok malesef...
Yok cnm yaptrmadm fiyati merak ediyrm , ama dedgniz gbi aynen hicbir iz yik bide cok dogal duruyo dogallik on planda benm icn yani baskalarina malzeme vermek istemiyrm
Ben Almanyadayim canim, Stgt. sen??Bende yurt dışındanim sen nerdesin ?
Tamam canmaynen bende dogal Dursun istiyorum, ördek gibi bir metre önce giden dudaklar hicte hos degil...eger fiyati ögrenirsen yazarim buraya canim
Belçika BrükselBen Almanyadayim canim, Stgt. sen??