Dudak dolgusu, topaklanma

Yuzunuze dolgunun zarari oldumu

Mehaba eritme isleminden sonra dokunuz zarar gordumu

Aynı durum 2 yıl önce benimde başıma gelmişti. Hatta bununla ilgili konum bile var. Benimde üst dudağımın tam ortasında nohut büyüklüğünde beze gibi kalmıştı. Masajla geçmedi. Sonra ben oraya dokunmadım senin dudağın öyle dedi. Bende kliniğe şikayet edince bu sefer dolgu alerji yapmış diye bana gereksiz yere ilaç kullandırttı. Sonuç en son çare oraya dolgu eritici kullandık ve düzeldi. Dolguyu çok yüzeysel yapmış. Kendi hatası çıktı. Sizin de büyük ihtimalle öyledir.

Mehaba eritme isleminden sonra dokunuz zarar gordumu
Hayir bir zarar görmedi ama suan dudagim berbat durumda hala kocaman nodüller var dilime geliyor ve cözüm bulamiyorum . Bu dr da yaptirip nodul olusan birkac kisi daha duydum.

Hayir bir zarar görmedi ama suan dudagim berbat durumda hala kocaman nodüller var dilime geliyor ve cözüm bulamiyorum . Bu dr da yaptirip nodul olusan birkac kisi daha duydum.
Him benimki daha kotu resmen kendi dokum eridi cok uzuluyorum zamanla duzelirmi kendi dokum yerine gelirmi benim gozumun alti burnumun kenarlari yani yanagima yakin yer barizde beli

Plastik cerrahlara yaptırmak lazım.Estetik merkezlerinde yaptıranlar genelde sorun yasıyorlar.Basit bir islem gibi goruluyor ama bıyık bolgesine dolgu tasıp fatih urek gibi dolasan da cok gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…