- 17 Temmuz 2008
- 892
- 735
-
- Konu Sahibi MissEbruli
Kötü bir marka mı yaptı mı acaba? Ben dudağıma değil ama yüzüme yaptırmıştım çok araştırarak, juvederm dışındaki dolguların çoğunun topaklanmaya neden olduğunu okumuştum. Juvederm yaptırmıştım asla topaklanma vs olmadı, zamanı geçince de kayboldu yüzümden.Merhabalar. Bir hafta önce dudak dolgusu yaptırdım. Üst dudağımda asimetri vardı, bir taraf daha inceydi ve gülünce diş etlerim fazla görünüyordu. Şu an düzgün tarafımda büyükçe bir yumru var, diğer ince tarafta da bir iki topak mevcut. Dün doktoruma gittim, masaj yapmamı tavsiye etti. Dünden beri masaj yapıyorum ama faydası olmuyor gibi.
İlk defa yüzüme bir işlem yaptırıyorum, sormak istediğim şu; dolgu böyle topak topak kalan bir şey mi? Dışardan bakıldığında çok belli olmuyor çünkü, büyük olan sadece gülerken top gibi çıkıyor, küçük olanları da içerden dilimle dokunduğumda anlıyorum. Normal değilse bu sorunu yaşayıp sonradan geçen oldu mu? Geçmeyecek diye çok korkuyorum. Gerçi geçmezse eritme yaptırırım. Bu durumu yaşayan varsa ne kadar zamanda dolgu tam istenilen şekle geliyor?
Yapılan teknik çok önemli. En iyisi kanül tekniği. İğneyle yapılınca da topaklanma meydana gelebiliyorSormadım maalesef, yapan doktor arkadaşımdı, ona güvendiğim için araştırmadan yaptırdım. Şimdi de sormaya utanıyorum:/ baya lüks bir klinikte çalışıyor, kötü marka kullansa o ablalar parçalar onu bence ama bilemiyorum tabi.
Teşekkür ederim bu arada bu bilgi için. Sanırım erittirip tekrar başka bir yere yaptırıcam, juvederm de ısrarcı olayım ben de
A Aylin3333
Topaklanma geçti mi kime yaptırdınız ben de doktor arıyorum?Merhabalar. Bir hafta önce dudak dolgusu yaptırdım. Üst dudağımda asimetri vardı, bir taraf daha inceydi ve gülünce diş etlerim fazla görünüyordu. Şu an düzgün tarafımda büyükçe bir yumru var, diğer ince tarafta da bir iki topak mevcut. Dün doktoruma gittim, masaj yapmamı tavsiye etti. Dünden beri masaj yapıyorum ama faydası olmuyor gibi.
İlk defa yüzüme bir işlem yaptırıyorum, sormak istediğim şu; dolgu böyle topak topak kalan bir şey mi? Dışardan bakıldığında çok belli olmuyor çünkü, büyük olan sadece gülerken top gibi çıkıyor, küçük olanları da içerden dilimle dokunduğumda anlıyorum. Normal değilse bu sorunu yaşayıp sonradan geçen oldu mu? Geçmeyecek diye çok korkuyorum. Gerçi geçmezse eritme yaptırırım. Bu durumu yaşayan varsa ne kadar zamanda dolgu tam istenilen şekle geliyor?
Hayır geçmedi maalesef, erittirmeyi düşünüyorum.Topaklanma geçti mi kime yaptırdınız ben de doktor arıyorum?
Bana kanülle yapıldı ama yine topaklanma oldu. Doktor tecrübesiyle mi ilgili ne anlmadım.Yapılan teknik çok önemli. En iyisi kanül tekniği. İğneyle yapılınca da topaklanma meydana gelebiliyor
Ben yaptırmadım ama araştırma sürecindeyim. Topaklanmadan ve ördek dudaktan çok korkuyorumBana kanülle yapıldı ama yine topaklanma oldu. Doktor tecrübesiyle mi ilgili ne anlmadım.
Şu işi hakkıyla yapan birini araştırıyorum bende. Bir sürü para veriyoruz paramızl resil oluyoruzgerçekten doğal dudak yapan memnun kaldığınız biri varsa lütfen isim verir misiniz
Benim ördek olmamıştı ama topaklanmalar oldu ve geçmiyorlar üç kez eritme yapıldıBen yaptırmadım ama araştırma sürecindeyim. Topaklanmadan ve ördek dudaktan çok korkuyorum
Yaa eritince de mi geçmediBenim ördek olmamıştı ama topaklanmalar oldu ve geçmiyorlar üç kez eritme yapıldıartık dudak eskisi gibi değil , pişmanlık hala dilime geliyor mercimek gibi inş bir yıl içinde erir kendiliğinden de dudağım eskisi gibi normale döner . Ondan sonrada yeni ve güzel bir dolgu yaptırmak istiyorum. Yaptırıp memnun kalırsan yaz lütfen
Acaba kalitesiz dolgu mu kullandı ya da size 1ml demiştir ama daha az kullanmış olabilir :)Birde bu dolgular hemen eriyormu nedir benim hic yaptirmamisim gibi eridi gitti hemen yapan doktora sorunca yooo gayet guzel diyor bizmi anlamiyoruz bu doktorlarmi cok zeki anlamiyorum :)))
İstanbul , geçmedi ilk topaklanmada nerdeyse nohut büyüklüğündeydi eritmeyi ilk önce dr lida yaptı hiç değişmedi erime olmadı başka doktora gittim baya küçüldü onun eritmesiyle ama yeterli değildi tekrar erittirdim biraz daha küçüldü yani üç kez en son doktor şey dedi daha fazla enjekte edersem dudağın olumsuz etkilenir biraz ara Vermek lzım bende kendi haline bıraktım. Sen hangi şehirdensim?Yaa eritince de mi geçmediYazarım tabiki hangi şehirdesin?
Ben de İstanbuldayım. Yaptırırsam haberdar ederimİstanbul , geçmedi ilk topaklanmada nerdeyse nohut büyüklüğündeydi eritmeyi ilk önce dr lida yaptı hiç değişmedi erime olmadı başka doktora gittim baya küçüldü onun eritmesiyle ama yeterli değildi tekrar erittirdim biraz daha küçüldü yani üç kez en son doktor şey dedi daha fazla enjekte edersem dudağın olumsuz etkilenir biraz ara Vermek lzım bende kendi haline bıraktım. Sen hangi şehirdensim?
İstanbul , geçmedi ilk topaklanmada nerdeyse nohut büyüklüğündeydi eritmeyi ilk önce dr lida yaptı hiç değişmedi erime olmadı başka doktora gittim baya küçüldü onun eritmesiyle ama yeterli değildi tekrar erittirdim biraz daha küçüldü yani üç kez en son doktor şey dedi daha fazla enjekte edersem dudağın olumsuz etkilenir biraz ara Vermek lzım bende kendi haline bıraktım. Sen hangi şehirdensim
Yok hemen erimez kaliteliyse.Birde bu dolgular hemen eriyormu nedir benim hic yaptirmamisim gibi eridi gitti hemen yapan doktora sorunca yooo gayet guzel diyor bizmi anlamiyoruz bu doktorlarmi cok zeki anlamiyorum :)))
Ben dr ebru şen i araştırıyorum şimdi, fotolar falan iyi görünüyor ama bir önceki doktordada fotograflara aldanmıştım o yüzden birilerinden iyi olduğuna dair bir duyum almadan yaptırmak istemiyorum. Umarım iyi sonuç alırsın:)Ben de İstanbuldayım. Yaptırırsam haberdar ederim
Umarım çok doğal ve güzel dudaklarımız olurBen dr ebru şen i araştırıyorum şimdi, fotolar falan iyi görünüyor ama bir önceki doktordada fotograflara aldanmıştım o yüzden birilerinden iyi olduğuna dair bir duyum almadan yaptırmak istemiyorum. Umarım iyi sonuç alırsın:)
Ebru Şen'e yaptıran arkadaşlardan da topaklanma şikayeti duydum, ben de bi sonraki dolgumda kendisini denemyi düşünüyorum yine de. Bence bu topaklanmanın çaresi yok, ya böyle kabullenicez veya hiç dolgu yaptırmıycaz. Ben erittirmedim şahsenBen dr ebru şen i araştırıyorum şimdi, fotolar falan iyi görünüyor ama bir önceki doktordada fotograflara aldanmıştım o yüzden birilerinden iyi olduğuna dair bir duyum almadan yaptırmak istemiyorum. Umarım iyi sonuç alırsın:)