Merhabalar ben ceylips'ten randevu aldım dudak dolgusu için. Sanırım İzmir Ankara Kıbrıs şubeleri olan bir yermiş. Fakat ceylips ve doktor ismi ile arattığımda internette tek bir bilgi bile çıkmıyor. açıkçası huzursuz oldum. Burasıyla ilgili bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilirse harika olur. Yeni üyeyim umarım yanlış bir yere yazmamışımdır. Şimdiden teşekkürler.
Selam kızlar
Ben 1 ay önce ilk defa dudak dolgusu yaptırdım. Doğallığımın bozulmasından korktuğum için çok tereddütte kalmıştım açıkçası. Bir arkadaşımın önerisiyle Dr. Orçun Aktaş'a yaptırdım. Çok memnun kaldım ne morluk ne şişlik hiçbir şey olmadı ve en önemlisi tam istediğim gibi doğal yaptı. Alsancak kordonda kliniği. Dudak dolgusu en korktuğum işlemlerden biriydi memnun kaldığım için şimdi de gençlik aşısı yaptırmaya gideceğim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Siz isteseniz de abartı işlem yapmıyor zaten. Gençlik aşısından da memnun kalırsam buraya yazarım.
Yağmur Ekim öneririm şuan sayfa adını hatırlayamadım geçen sene arkadaşım yaptırmıştı ben de onun tavsiyesi üzerine gittim bende eskiden kalma yanlış uygulama var diye işlem yapmadı önce eritmek gerektiğini söyledi sürece kendimi hazır hissedince gidip erittireceğim sonrasında yeni işlem yapacak şuan sadece eriyince iyileşene kadar dudaksız gezcem diye hazır hissedemiyorum kendimi arkadaşımın dudağını ekledim