- 26 Ağustos 2017
- 2.970
- 7.881
- 158
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
-
Lipliftte bazılarının burun altında çok fena iz kalıyor belki görmüşsündür. O açıdan riskli. Bazılarının vücudu kötü iz bırakmaya daha meyilli. Bence en güzeli dudak dolgusu, bibinin dediği gibi düzenli bir şekilde yaptırınca dudakta uzun süre kalıyorLiplift operasyonu daha güzel geliyor bana fırsatım olursa yaptırırım. Benim de üst dudak bir tık ince
Ya zaten simdi bende de var kaç senedir evet dolgu olduğu belli ama anlattiklari gibi değil herkes kime yaptirdiğimi soruyor ki benim hiç üst dudağimda yoktu yapanla alakali birazda valla ben çok memnunum dudaklarimdan çok kötü duruyor şu bu hikayeLipliftte bazılarının burun altında çok fena iz kalıyor belki görmüşsündür. O açıdan riskli. Bazılarının vücudu kötü iz bırakmaya daha meyilli. Bence en güzeli dudak dolgusu, bibinin dediği gibi düzenli bir şekilde yaptırınca dudakta uzun süre kalıyor
Evet katılıyorum zaten benim dudak yapım baya ince ve ince dudağa yapılınca yakışıyor. Ve kalın dudak genç gösterir derler buna da çok katılıyorumYa zaten simdi bende de var kaç senedir evet dolgu olduğu belli ama anlattiklari gibi değil herkes kime yaptirdiğimi soruyor ki benim hiç üst dudağimda yoktu yapanla alakali birazda valla ben çok memnunum dudaklarimdan çok kötü duruyor şu bu hikaye
Kesinlikle atayim bak şok olEvet katılıyorum zaten benim dudak yapım baya ince ve ince dudağa yapılınca yakışıyor. Ve kalın dudak genç gösterir derler buna da çok katılıyorum
K.çını kaşı bibiiiiKesinlikle atayim bak şok olkaş ve dudak :)
Dolgu kötüdür diyenlere gelsin bebemK.çını kaşı bibiiii
Soldaki resim daha kilo vermeden miydi, inanılmaz değişim. Annemle ben desen inanabilirdim. Kendini baştan yaratmışsın bebeyimDolgu kötüdür diyenlere gelsin bebem
Yok işte orda da zayiftım :)Soldaki resim daha kilo vermeden miydi, inanılmaz değişim. Annemle ben desen inanabilirdim. Kendini baştan yaratmışsın bebeyim
Stilin gerçekten harika olmuş bayıldımKesinlikle atayim bak şok olkaş ve dudak :)
Benim cilt çok hassas bende o sorun olabilir.. böyle devam o zaman desene :/Lipliftte bazılarının burun altında çok fena iz kalıyor belki görmüşsündür. O açıdan riskli. Bazılarının vücudu kötü iz bırakmaya daha meyilli. Bence en güzeli dudak dolgusu, bibinin dediği gibi düzenli bir şekilde yaptırınca dudakta uzun süre kalıyor
Seninkiler güzel olmuş kıss maşallahKesinlikle atayim bak şok olkaş ve dudak :)
afet-ül devran olunmuş 1-2 dokunuşla, muazzamKesinlikle atayim bak şok olkaş ve dudak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?