- 16 Ağustos 2018
- 105
- 33
- 98
- 26
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
-
Yok değil bıyık kısmına oturması yanlış uygulamaMerhabalar herkese 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım 0.4 ml sadece üst dudağa koyuldu 5 ay önceden kalma biraz daha dolgu vardı zaten onun üstüne yapıldı ama beni rahatsız etti m kısmı çok şiş duruyor aslında çok da yaptırmıyorum ama bıyık kısmım şişti yani o yüzden gözüme geliyo çok moralim çok bozuldu bu dolgu daha oturucak normal bir şekil alır mı biraz erimesini istiyorum
Ne yapabilirim bu durumla ilgiliYok değil bıyık kısmına oturması yanlış uygulama
Hiçbir şey erittirebilirsiniz sadeceNe yapabilirim bu durumla ilgili
Benim de üst dudak çok ince alt dudak normal, istediğim dolgunlukta. Dudak dolgusu yaptırmak isterim ama güvenilir birisi lazım. Umarım şişkinlik geçer, geçmiş olsunMerhabalar herkese 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım 0.4 ml sadece üst dudağa koyuldu 5 ay önceden kalma biraz daha dolgu vardı zaten onun üstüne yapıldı ama beni rahatsız etti m kısmı çok şiş duruyor aslında çok da yaptırmıyorum ama bıyık kısmım şişti yani o yüzden gözüme geliyo çok moralim çok bozuldu bu dolgu daha oturucak normal bir şekil alır mı biraz erimesini istiyorum
Erittirebilirsiniz taştıysa eğer ben de bu durumdan çok korkarım o yüzden hep aynı doktora yaptırıyorumNe yapabilirim bu durumla ilgili
Zaman geçtikçe dahada oturacak değil miDaha çok erken bekleyin 1 aya baya erir
Birkaç işlemden sonra dudakta erimiyor ben en son 2 sene oldu yaptirali oldugu gibi duruyor kalıcı birşey düşünmezdim benBen dolguyu sevmiyorum artık dudakta zamanla yok olmasi parayı havaya savuruyor fikrine getirdi beni sanırım.Kalici implant nasıl fikir bı kaç yaptıran var ben çok beğendim hem dolguya göre daha doğal duruyor hemde yok olmayacak .Tabi pek onermezler heralde bunu çünkü sürekli dolgu yaptırmaya gerek kalmıyor .Ve Ömürboyu kalıcı yani her seferinde para ödemiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?