Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dudak Dolgusu Eritme İşlemi
- Konu Sahibi dlnzyy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #dudakdolgusu #hyaluronidaz #dolgueritme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
Bu 4. yaptırışımdı . Yapılalı 9 ay oldu bu sefer farklı bir doktora yaptırdım, aslında ilk yapıldığında daha güzeldi fakat şu anda erimesiyle birlikte kötü bir görüntü oluştu.İlk defa mı yaptırdınız, ne kadar oldu yaptıralı?
- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
Anladım baya da olmuş aslında. Eritmek biraz daha acılı ve işinin ehli biri tarafından yapılmazsa çok da iyi sonuç vermeyen bir işlem olduğu için sizin yerinizde olsam 0.5 ml ve masaj ile şekil verdirmeyi tercih ederdim benBu 4. yaptırışımdı . Yapılalı 9 ay oldu bu sefer farklı bir doktora yaptırdım, aslında ilk yapıldığında daha güzeldi fakat şu anda erimesiyle birlikte kötü bir görüntü oluştu.
Teşekkür ederim acılı bi işlem olduğunu bilmiyordum. Doktora eritmemiz mi daha iyi olur yoksa boş kalan kısımlara eklememiz mi diye söyleyeceğim. Umarım düzelir cidden mutsuzumAnladım baya da olmuş aslında. Eritmek biraz daha acılı ve işinin ehli biri tarafından yapılmazsa çok da iyi sonuç vermeyen bir işlem olduğu için sizin yerinizde olsam 0.5 ml ve masaj ile şekil verdirmeyi tercih ederdim ben
- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
hiç moralinizi bozmayın eninde sonunda düzelir zaten hyarulonic asit bu isteseniz de istemeseniz de eriyor :) evde biraz acıya katlanarak parmaklarınızla masaj ile şekil vermeye deçalışabilirsiniz, topaklanma vs böyle de dağılıyorTeşekkür ederim acılı bi işlem olduğunu bilmiyordum. Doktora eritmemiz mi daha iyi olur yoksa boş kalan kısımlara eklememiz mi diye söyleyeceğim. Umarım düzelir cidden mutsuzum
- 30 Aralık 2022
- 416
- 602
- 33
- 30
Bende dolgu yaptıralı 10 gün oldu 0.5 ml bıyık bölgeme dolgu kaçtığını düşünüyorum masaj yaparsam geçme ihtimali var mı fikriniz var mı?hiç moralinizi bozmayın eninde sonunda düzelir zaten hyarulonic asit bu isteseniz de istemeseniz de eriyor :) evde biraz acıya katlanarak parmaklarınızla masaj ile şekil vermeye deçalışabilirsiniz, topaklanma vs böyle de dağılıyor
çok teşekkür ederiim dediğiniz gibi dolgu ekleyerek düzelttik 1 ml dolgu kullandı doktor daha iyi görünüyorhiç moralinizi bozmayın eninde sonunda düzelir zaten hyarulonic asit bu isteseniz de istemeseniz de eriyor :) evde biraz acıya katlanarak parmaklarınızla masaj ile şekil vermeye deçalışabilirsiniz, topaklanma vs böyle de dağılıyor
- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
hiç zannetmiyorum böyle bişey olsun, daha çok yeni yaptırmışsınız ödemdir o :) 15. günden sonra kontrole gideceksinizdir gittiğinizde hala düzelmemiş olursa işlemi yapan doktora danışın mutlaka o yönlendirecektir siziBende dolgu yaptıralı 10 gün oldu 0.5 ml bıyık bölgeme dolgu kaçtığını düşünüyorum masaj yaparsam geçme ihtimali var mı fikriniz var mı?
- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
çok sevindim güle güle kullanın :)çok teşekkür ederiim dediğiniz gibi dolgu ekleyerek düzelttik 1 ml dolgu kullandı doktor daha iyi görünüyor
- 30 Aralık 2022
- 416
- 602
- 33
- 30
Maalesef dolgu kaçmış eriyeceğini söyledi doktorum erimezse işlem yaparız dedi ama hafifleme var.hiç zannetmiyorum böyle bişey olsun, daha çok yeni yaptırmışsınız ödemdir o :) 15. günden sonra kontrole gideceksinizdir gittiğinizde hala düzelmemiş olursa işlemi yapan doktora danışın mutlaka o yönlendirecektir sizi