Dudak dolgusu Ankara

fiyat bilgisi?

Belli ki dudaginiz zaten guzel masallah. Simdiki halini ise cok begendim. Ne kadar ucret odediginizi ogrenebilir miyim ve dr un yerini ?

Teşekkür ederim açıkçası ben gözeneklerim küçülsün cilt tonum eşitlensin istiyorum.
Merhaba. Benim cildim her zaman yasima gore iyi durumdaydi ancak yazin gunes koruyucu surmeme ragmen, yagli bolgeler kararirdi. 5 sene once kizim Guney Korden bir krem getirdi. Ne gerk vardi bosa parani harcadin diye payladiysam da krem bitince hatami anladim. Neyse ki Ankara'ya da geldi o marka ve ben mudavimi oldum. Adi missha. Tum urunleri ciltte ton esitlemesini sagliyor. Son aldigim krem biraz yaglandirdi ama yine de vazgecemeyecegim bir marka. Deneyin derim. Ustelik gencler icin bb kremi muaazzam.

Merhaba Başak kandiye dudak dolgusu yaptıranlar kalıcılığı ne kadar? Ne kadar kullandınız?

Siz yaptıracak mısınz bana bilgi verebilir misiniz bende hafta sonu için randevu aldım ama çok kararsızım

Siz yaptıracak mısınz bana bilgi verebilir misiniz bende hafta sonu için randevu aldım ama çok kararsızım
Benim bu pazartesi rinoplasti ameliyatim var. Ust dudagim ince. Biraz toparlandiktan sonra yaptiricam kendisine. Cok arastirdim bu konuyu. Dudak dolgusunda iyi diyorlar. Ins memnun kalirsiniz. Sonuclari banada bildirirseniz sevinirim.

Yaptırdınız mı dolgunuzu öncesi sonrası fotoğrafı atarmısınız çok adını duyuyorum ben Mehmet Akgün'ün hastasıyım ama arkadaş var merak ediyordu ona göstermek için istiyorum yoksa doktorumdan memnunum ne şikayetiniz vardı birde ne kadara yaptırdınız?

Bende zühtü demire yaptırdım 4 ay sonra söndü juvederm volume kullandı en doğalı diye ama 4 ay için 1250 lira değmedi , bende tekrar yaptırmak istiyorum ama bulamadım bir yer

Nasıl bişey bahsedermisin?

Bende zühtü demire yaptırdım 4 ay sonra söndü juvederm volume kullandı en doğalı diye ama 4 ay için 1250 lira değmedi , bende tekrar yaptırmak istiyorum ama bulamadım bir yer
Çok ücret ödemişsiniz nekadar süre denmişti ki 1 yıl için 900-1000 liraydı en son ve her yıl yenletiyorum ben 4 ay çok az bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…