Carbon peeling fiyatı ne kadardı yaptırdığında ankarada çok değişken fiyatlar varBen İstanbul da yaşıyorum. 6 ay önce karbon peeling yaptırdım. Gözeneklere çok faydası olmuyor ama cildin cidden tazeleniyo
fiyat bilgisi?Doktorum Mehmet Akgün 2 ay önce tekrar dolgu yaptırdım alt dudağımın dolgusuz halide aynı nerdeyse üst dudağıma 1 cc dolgu uygulandı alt dudağıma da yarım dolgu uygulandı simetrisi sağlanması için çok memnun kaldım 2 yıldır tüm işlemlerimi doktoruma yaptırıyorum ve memnunum öneririm
Dudak dolgusu yaptırmadım ama diğer işlemlerimi mehmet akgüne yaptırıyorum memnunum öneririmReklam icerikli degil de cidden yaptiranlar, kimi tavsiye edersiniz?
900 lira ödedim canım perfectha kullanıldı 1 yıl uzunluğu tabii ki daha kısa süreli olanlar daha uygun 600 liraya kadar düşüyor.fiyat bilgisi?
Belli ki dudaginiz zaten guzel masallah. Simdiki halini ise cok begendim. Ne kadar ucret odediginizi ogrenebilir miyim ve dr un yerini ?Doktorum Mehmet Akgün 2 ay önce tekrar dolgu yaptırdım alt dudağımın dolgusuz halide aynı nerdeyse üst dudağıma 1 cc dolgu uygulandı alt dudağıma da yarım dolgu uygulandı simetrisi sağlanması için çok memnun kaldım 2 yıldır tüm işlemlerimi doktoruma yaptırıyorum ve memnunum öneririm
Afedersin. Fiyat sormustum. Zaten yazmissiniz.900 lira ödedim canım perfectha kullanıldı 1 yıl uzunluğu tabii ki daha kısa süreli olanlar daha uygun 600 liraya kadar düşüyor.
Merhaba. Benim cildim her zaman yasima gore iyi durumdaydi ancak yazin gunes koruyucu surmeme ragmen, yagli bolgeler kararirdi. 5 sene once kizim Guney Korden bir krem getirdi. Ne gerk vardi bosa parani harcadin diye payladiysam da krem bitince hatami anladim. Neyse ki Ankara'ya da geldi o marka ve ben mudavimi oldum. Adi missha. Tum urunleri ciltte ton esitlemesini sagliyor. Son aldigim krem biraz yaglandirdi ama yine de vazgecemeyecegim bir marka. Deneyin derim. Ustelik gencler icin bb kremi muaazzam.Teşekkür ederim açıkçası ben gözeneklerim küçülsün cilt tonum eşitlensin istiyorum.
Mehmet Bey Ankara da teşekkür ederim :)Belli ki dudaginiz zaten guzel masallah. Simdiki halini ise cok begendim. Ne kadar ucret odediginizi ogrenebilir miyim ve dr un yerini ?
Kendisine dudak dolgusu yaptirmayi bende dusunuyorum. 850 tl dediler.Merhaba Başak kandiye dudak dolgusu yaptıranlar kalıcılığı ne kadar? Ne kadar kullandınız?
aaa o kadar olmuş mu 650 diyorlardı. bende yaptırmak istiyorumda kalıcılığını merak ediyorumKendisine dudak dolgusu yaptirmayi bende dusunuyorum. 850 tl dediler.
Bunu cok arastirdim. Metabolizma hizina gore kaliciligi degisiyormus. En az 8 ay kalici diyorlar.aaa o kadar olmuş mu 650 diyorlardı. bende yaptırmak istiyorumda kalıcılığını merak ediyorum
ama farklı dolgular kullanıyorlar, bu söylediğiniz başak kandi için mi yoksa genel olarak mı söylediniz? siz başak kandiye mi yaptırcaksınızBunu cok arastirdim. Metabolizma hizina gore kaliciligi degisiyormus. En az 8 ay kalici diyorlar.
Genel olarak dedim. Basak kandi teosyal kullaniyor sanirim.ama farklı dolgular kullanıyorlar, bu söylediğiniz başak kandi için mi yoksa genel olarak mı söylediniz? siz başak kandiye mi yaptırcaksınız
Benim bu pazartesi rinoplasti ameliyatim var. Ust dudagim ince. Biraz toparlandiktan sonra yaptiricam kendisine. Cok arastirdim bu konuyu. Dudak dolgusunda iyi diyorlar. Ins memnun kalirsiniz. Sonuclari banada bildirirseniz sevinirim.Siz yaptıracak mısınz bana bilgi verebilir misiniz bende hafta sonu için randevu aldım ama çok kararsızım
Yaptırdınız mı dolgunuzu öncesi sonrası fotoğrafı atarmısınız çok adını duyuyorum ben Mehmet Akgün'ün hastasıyım ama arkadaş var merak ediyordu ona göstermek için istiyorum yoksa doktorumdan memnunum ne şikayetiniz vardı birde ne kadara yaptırdınız?Siz yaptıracak mısınz bana bilgi verebilir misiniz bende hafta sonu için randevu aldım ama çok kararsızım
Nasıl bişey bahsedermisin?Merhaba arkadaşlar dudak dolgusu yaptırmış ve baya bir araştırma yapmış biri olarak. Bir kere yaptırınca bir daha yaptırmanıza gerek kalmayacak diye düşünmeyin. Bu bir antiaging yöntemidir düzenli aralıklarla yaptırmak gerekir. Fakat seanslar ilerledikçe bu uygulamaya daha az ihtiyaç duyacaksınız :)
Çok ücret ödemişsiniz nekadar süre denmişti ki 1 yıl için 900-1000 liraydı en son ve her yıl yenletiyorum ben 4 ay çok az bir süre.Bende zühtü demire yaptırdım 4 ay sonra söndü juvederm volume kullandı en doğalı diye ama 4 ay için 1250 lira değmedi , bende tekrar yaptırmak istiyorum ama bulamadım bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?