Beyaz teni pek sevmem ben.Esmer,ideal bronzugu çok severim
Lens olayı sadece degişiklik için.Hep aynı düze yaşamayı sevmem,kendimde degişiklikler yapmayı severim..Normalde saçlarım siyaha dönük çok koyu kahverengidir.Sarıya boyattıktan sonra eski haline dönemiyorum.Bir ara kızıl yapmıştım,oda çok yakışmıştı ama bakımı çok zor..
Gögüsler aslında mesela yolda yürürken karşıdan gelecek birisinin dikkatini çekecek büyüklükte asla degil..Dekolte vermedigim sürece eskiden dolgulu sütyenle nasıl duruş verdiyse şimdide öyle duruyor
Protezler emzirmeden kaynaklı gögsümde oluşan gevşemeyi toparladı,doldurup diklik verdi sadece
Yani asla bir Samanta Fox degil..Bunu benimle bizzat tanışma fırsatı bulan forumdaki arkadaşlar şahit oldular.Fotograflarda çok büyük göründüklerine emin olabilirsin.Tabiki kişinin kendi begenisi çok daha önemli bu konuda,ben inanılmaz memnunum..SEnin protezlerin benimkinden daha büyük.Sütyenli bir foto çekilsen ve baksan sende ne kadar büyük göründügüne şahit olacaksın emin ol.Birde yakın çekim yani sadece gögüs fotosu olunca daha büyük görünebiliyor..
Çok teşekkür ederim yorumların için,böyle konu ile alakasız sohbete devam edersek ceza alabikiriz birazdan :18: Böyle güzel sohbetleri rahatça edebilmek için geyik sohbet bölümü konusu açmıştım ben,istersen oradanda böyle yorumlarımızla devam edebiliriz.Lİnk veriyorum ve konu sahibi arkadaşımızdan özür diliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...ak-isteyen-bayanlarin-geyik-sohbeti-yeri.html