• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak derisini yemek

Çözümü yok irade. Bende yiyorum. Daha doğrusu kapatıyorum. Bazen çok yapıyorum bazen unutuyorum hiç yapmıyorum.

Ben stresli olmadığımda da yiyorum, en iyi çözüm hep nemli tutmak çünkü kuruduğunda bir parça deri kalksa bir bakıyorum kanırtıyorum :KK48:

Bende yiyorum. Dudagimda ruj varken yemiyorum tek. Belli belirsiz bir rrnk aldim onu suruyorum.

Ben o işlemi az önce tamamladım yani artık yeniçam yeri kalmadı diyebilirim :-) :-) şuan nasıl acı cektigimi tahmin edersiniz bide ben iç diş üst alt ayırt etmeden hepsini hallediyorum :-( napıcaz biz böyle

Ben hep yiyorum stresli zamanlarda canimin slkldlgl zamanlarda bunda anormal bisey yok ki, yemekten bitirecen diye mi korktun :KK48:

Hahaha bitermi biter bi yaştan sonra artık dokular kendini eskisi kadar iyi yenileyemiyo :)

Kuzenim dalga geçerdi hep yiye yiye bitirdin diye..buda bizim rahatlamak için farkında olmadan çoğu zaman yaptığımız olay ..bir gün otobüste artık kafa dalmış nasıl yiyorsam teyze uyardı artık bırakınca sızladığını farkettimm..

Back