• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak çevresindeki lekeler

cemre-fck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
204
0
96
32
Diğer
Ten rengim esmer.son zamanlarda yüzümde yer yer ton farklılıkları fark ettim.
Dudağımın geniş çevresinde oval biçimde karartı var.leke gibi.biraz alnımdada var.acaba bu nedendir ? bi çözümü varmı yardımcı olurmusnuz.
mimik kaslarının olduğu yer sanırım buraıs.gülümsediğimde falan çenemin ordaki kas belirgin öne çıkıyor dahada belli oluor rahatsız oluorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinicem.
huf.png

Son düzenleme:
cilt rengini açan bazı doğal meyve ve sebzeler var..ben beyaz tenliyim ama ağız çevremde benzer koyuluklar oluşmuştu. limon suyu, patates, kivi, sirke işe yarayabilir. özellikle yağsız yoğurtla limon suyu karışımı bende çok işe yaradı.fakat asidik olduğundan kaşıntı ve kızarıklık yapabilir. deterjan içermeyen bir yüz temizleyici (bioderma olabilir) ile yıkayabilir ve temiz elle su bazlı krem uygulayabilirsiniz. cevap çok geç oldu ama belki okuyan başka bir arkadaşın işine yarayabilir. benim bildiklerim ve uygulayıp sonuç aldığım şeyler bunlar. ::)))

Bence kimyasal peeling yapmalisin %15 tca ile ben de hem cilerimden neredeyse kurtuldum hem de dudagimin ustundeki kararma gecti yeterli mesaj sayisina ulasinca fotograf paylasirim etkisini gorursun sen de

Back
X