Dudağım uçuklamak üzere ne yapmalıyım?

uçuk ne durumda cnm yara halindedir kesin.benim şu an öyle. kötü bir görüntü:120:

benim pek kıymetli ucugum gulmeme dayanamayıp patladı bunu uzerıne kurumasın dıye sureklı ruj surdum gece bıle kokoslar gıbı rujumu surdum oyle yattım suan ıyı durumda kapanmak uzere :) sende yanından ayırma canım rujunu

bendede önceleri çok çıkardı uçuk denen şey.zovirax diye bi kremi var acısız geçiriyor bilginize

benimde dudak altında şuan yara gibi olmuş uçuk sanırım..asiviral de uçuğa iyi cüzzi miktrda satılıyo 3 tl bişi..

merak etme rujum her daim yanımda. ben de gece yatarken rujumu sürüp yatıyorum sonra yatak yorgan boyanıyor

dudağımda bir yeni uçuk patlak verdi.. merhem sürüyorum sanırım fayda etmicek buna :120::120:

benimde sürekli uçuğum çıkardı dişçi sonrası hastalıkta adet dönemi güneşlendiğimde soğukta artık bana fenalık ggelmişti çıkmadan önce buz denedim çok büyümesini engelledi çıktıktan sonra kolanya ve sarımsak çabuk iyileşmesine yardımcı oldu krem olarak sürekli aynı kremi kullanınca etkisi azaldı bende dönüşümlü kullandım kremler zovirax, vektavir birde aklovir kullanıyordum dum diyorum çünkü artık arı sütü ve polen kullanıyorum düzenli artık uçuğum çıkmıyor bağışıklık sistemim güçlendi tavsiye ederim aç karna içince iştah kapatıyor tok karna içince iştah artırıyor test edildi onaylandı tarafımdan :)))

:)) engin tecrubelerin için teşekkür ederim zovirax sürdüm şimdi dudak koruyucuyla kurumasını engelliyorum.. benimde sınav dönemimim sanırım stresden falan oluyor bendeki çünkü bayadır çıkmıyordu... sınavların etkisi altında kaldım.. umarım bu son olur daha da çıkmaz

dudağımda bir yeni uçuk patlak verdi.. merhem sürüyorum sanırım fayda etmicek buna :120::120:
bida mı çıktı hay Allah. ben de de 2. kez dudağımın başka yerinde çıktı geçen gün. kremlerimi uyguladım büyümeden öölece kaldı çok şükür

malesef canım bir daha çıktımı heeep çıkar ben 1 yıldır kurtuldum ancak daha öncede bir yıl boyunca hiç çıkmadığı olmuştu bu sinsi virüs soteye yatar ilk fırsatta korku stres hastalık vb durumda pörtleyiverir bebekleri uçukluyken öpmemeye gayret et en çok ilk 3 yaşta sevgi dolu bir öpücükle bu illete nail oluyoruz benim babam saolsun uçukluyken öpmüş beni gerisi geldi mesela eşimde yok uçuk okadar dikkat etmediğimiz halde 15 yıldır hiç bulaşmadı ona

slm gkcrn !!!
bu ay uçuğum 4. kez çıktı dudağımın sol köşesinden başlayıp sağa köşesine kadar dolaştı. 6kasım da 1.si çıkmıştı 27 kasımda 4.sü çıktı. halinize şükredin. ben de uçuk böyle. erken tedavi de uygulasam sonuçta ayara haline dönüşüyor.
sanırım uçuğumla yaşamayı öğrenmeliyim..... yok ki tedavisii

çok geçmiş olsunn canım ya..
benim uçuklarım geçtiler umarım onlarla tekrar görüşmek durumunda kalmam..
böyle sürekli çıkıyorsa bi doktora falan görünsen çok iyi olmaz mı çok ağrı yapıyo ben dayanamıyorum ucugun acısına..
belki bi vitamin eksikliği falan vardır :26:

uçuklarla yaşamaya bende alışmıştım hatta doktora gittim virüsler yerleşiyor o bölgeye bir şeyler sebep oldukça çıkıyor yada kronik bi hastalığınız varsa oradan dışarı çıkıyordur demişti yine böyle alt ve ust dudaklarım uçuktan gözükmez bi durumda annem bir krem almış o gün bugündür uçuktan hiç korkmuyorum ve eskisi gibi de olmuyor eğer gece falan süpriz yapmazsa diğer zamanlarada çıkmasına engel oluyor benim canım kremim

Uçuğun çok belirgin belirtileri vardır, çıkıcak yerde kaşıntı,yanma,hafif kızarıklık gibi ben bu belirtileri hissettiğimde (uçuk yara haline dönmeden önce) hemen gider önce orayı güzelce yıkarım sonra da diş macunu sürerim diş macunu orayı hafif biraz yakar ve sabaha kadar bekletirim (genelde akşam saatlerinde farkettiğim için) sabah kalktığımda uçuk çıkıcak yerdeki tüm belirtiler kaybolmuş olur birde bunu deneyin bende çok işe yaramıştır bu yöntem nerden aklıma geldiyse diş macunu sürmek ama iyi ki de gelmiş derim hep :)

cnm ya 2 kez doktora gidip şikayetimi anlattım ikisi de çok önemsemedi. birisi strestendir dedi. diğeri de kullandığım kremleri önerdi. kullanıyorum o kremleri çok şükür işe yarıyor ama uçuk yine de yara haline dönüşüyor. ve en az1 hafta çirkin çirkin dolaşıyorum. şu an bu ayki 4. uçuğum. biri geçmeden diğeri çıktı peşpeşe. psikolojik halimi tahmin edersiniz..kocam öpmekten kaçıyor

cnm yöntemini sunduğun için tşkler. ben de 10numara bi macun varç piyasadaki macunlardan çok çok iyi. onu denicem eminim seninkinden daha fazla etki görürüm. çok sağoolllllllll

cnm yöntemini sunduğun için tşkler. ben de 10numara bi macun varç piyasadaki macunlardan çok çok iyi. onu denicem eminim seninkinden daha fazla etki görürüm. çok sağoolllllllll

İnşallah işe yarar :) Geçmiş olsun sonuçları buraya da yazarsan sevinirim :)

İnşallah işe yarar :) Geçmiş olsun sonuçları buraya da yazarsan sevinirim :)
tamam cnm merak etme yazıcam tabii ki. benim uçuk tez zamanda yine çıkar çok bekletmez o beni. bu kez senin yöntemi denicem. çok tşkler

eveeeeetttttt dudağımda yeni bir uçuk daha. geç bile kalmştı.
bundan sonra buraya auçuk günlüğümü not edicem
aman nazar değmesin her ay düzenli çıkar

evettttttt uçuğum beni merakta bırakmadııııııııı tekrar teşr,f ettiiii

yazmaya fırsatım olmadığı için yazamadım ama mart ayında 1 uçuğum mevcut.

nisanın başında diğeri geçmeden bir tane daha çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…