benim pek kıymetli ucugum gulmeme dayanamayıp patladı bunu uzerıne kurumasın dıye sureklı ruj surdum gece bıle kokoslar gıbı rujumu surdum oyle yattım suan ıyı durumda kapanmak uzere :) sende yanından ayırma canım rujunu
dudağımda bir yeni uçuk patlak verdi.. merhem sürüyorum sanırım fayda etmicek buna :120::120:
benimde sürekli uçuğum çıkardı dişçi sonrası hastalıkta adet dönemi güneşlendiğimde soğukta artık bana fenalık ggelmişti çıkmadan önce buz denedim çok büyümesini engelledi çıktıktan sonra kolanya ve sarımsak çabuk iyileşmesine yardımcı oldu krem olarak sürekli aynı kremi kullanınca etkisi azaldı bende dönüşümlü kullandım kremler zovirax, vektavir birde aklovir kullanıyordum dum diyorum çünkü artık arı sütü ve polen kullanıyorum düzenli artık uçuğum çıkmıyor bağışıklık sistemim güçlendi tavsiye ederim aç karna içince iştah kapatıyor tok karna içince iştah artırıyor test edildi onaylandı tarafımdan :)))
bida mı çıktı hay Allah. ben de de 2. kez dudağımın başka yerinde çıktı geçen gün. kremlerimi uyguladım büyümeden öölece kaldı çok şükürdudağımda bir yeni uçuk patlak verdi.. merhem sürüyorum sanırım fayda etmicek buna :120::120:
:)) engin tecrubelerin için teşekkür ederim zovirax sürdüm şimdi dudak koruyucuyla kurumasını engelliyorum.. benimde sınav dönemimim sanırım stresden falan oluyor bendeki çünkü bayadır çıkmıyordu... sınavların etkisi altında kaldım.. umarım bu son olur daha da çıkmaz
slm gkcrn !!!
bu ay uçuğum 4. kez çıktı dudağımın sol köşesinden başlayıp sağa köşesine kadar dolaştı. 6kasım da 1.si çıkmıştı 27 kasımda 4.sü çıktı. halinize şükredin. ben de uçuk böyle. erken tedavi de uygulasam sonuçta ayara haline dönüşüyor.
sanırım uçuğumla yaşamayı öğrenmeliyim..... yok ki tedavisii
cnm ya 2 kez doktora gidip şikayetimi anlattım ikisi de çok önemsemedi. birisi strestendir dedi. diğeri de kullandığım kremleri önerdi. kullanıyorum o kremleri çok şükür işe yarıyor ama uçuk yine de yara haline dönüşüyor. ve en az1 hafta çirkin çirkin dolaşıyorum. şu an bu ayki 4. uçuğum. biri geçmeden diğeri çıktı peşpeşe. psikolojik halimi tahmin edersiniz..kocam öpmekten kaçıyorçok geçmiş olsunn canım ya..
benim uçuklarım geçtiler umarım onlarla tekrar görüşmek durumunda kalmam..
böyle sürekli çıkıyorsa bi doktora falan görünsen çok iyi olmaz mı çok ağrı yapıyo ben dayanamıyorum ucugun acısına..
belki bi vitamin eksikliği falan vardır :26:
cnm yöntemini sunduğun için tşkler. ben de 10numara bi macun varç piyasadaki macunlardan çok çok iyi. onu denicem eminim seninkinden daha fazla etki görürüm. çok sağoolllllllllUçuğun çok belirgin belirtileri vardır, çıkıcak yerde kaşıntı,yanma,hafif kızarıklık gibi ben bu belirtileri hissettiğimde (uçuk yara haline dönmeden önce) hemen gider önce orayı güzelce yıkarım sonra da diş macunu sürerim diş macunu orayı hafif biraz yakar ve sabaha kadar bekletirim (genelde akşam saatlerinde farkettiğim için) sabah kalktığımda uçuk çıkıcak yerdeki tüm belirtiler kaybolmuş olur birde bunu deneyin bende çok işe yaramıştır bu yöntem nerden aklıma geldiyse diş macunu sürmek ama iyi ki de gelmiş derim hep :)
cnm yöntemini sunduğun için tşkler. ben de 10numara bi macun varç piyasadaki macunlardan çok çok iyi. onu denicem eminim seninkinden daha fazla etki görürüm. çok sağoolllllllll
tamam cnm merak etme yazıcam tabii ki. benim uçuk tez zamanda yine çıkar çok bekletmez o beni. bu kez senin yöntemi denicem. çok tşklerİnşallah işe yarar :) Geçmiş olsun sonuçları buraya da yazarsan sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?