tahta kaşığın sapını ateşte tutup değdirir annem metal kaşkla olrmu bilmem ama bizdeki bütn tahta kaşklarn sapı kararmştır
su halınde boloncuksa üzerine ruj sür kasıntıyı önler kurutur suan bendede var ve dun aksam yatarken sürdüm kurumus bıraz sımdı yıne sürdüm kuruycak ıns.
tam olarak o boloncuklar oluşmak üzere..
benim her ay düzenli oalark uçuğum çııkardı. hatta her ay tarihlerini not ediyordum, ne kadar düzenli çıkıyor diye
çıkınca şişmesi yarası vs derken 2hafta boyunca kalıyordu dudağımda. utanıyordum ta bii ki.
doktora gittim artık dayanamadım "doktor noolur bişi yap, bıktım artık " dedim.
2 tane merhem verdi. "çıkacağını hissettiğin an,ilk 12 saat iç.inde sürersen çoğalmaz "dedi.
çok şükür dediği gibi de oldu.
,önceden uçuk sarmaşık gibi dudağımı sarardı. şimdi erken teşhis yaptığımda olduğu gibi kalıyor,yine yara oluyor falan ama en azından çoğslmıyor
hemen ruj sür önler cıkmasını
küçük bir buz kalıbını al uçuk çıkacak yere bas.. 2 3 dk bekle.. indirir şişliğini.. sarımsak iltihabı daha da yüzeye çıkartır ondan sonra kurutur diyebiliyorum. yani uzun bir süreç o.
banada doktorum 2 tane krem verdi ilk günler birini, hafifleyip geçmeye baslaynca ikincisini sür dedi.. gerçekten büyümesini engelliyor benimki de her ay düzenli çikiyor malesef..
aslında soğuk şok etkisi gibi bişey işe yarar gibi bunu da yapıcamm.. tavsiyen için teşekkürlerrr
bestdreamm öncelikleee mutluluklar dilerimm inşallahhh mutlu huzurlu bi yuvan olurr :)
bnm konuma gelince merhemlerin ismi aklındaa mı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?