- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi gelbebegim2
ben evimi yeni aldım ,aslında benimde uzun zamandır dublekste oturanlara sorularım olacak ,şimdi benim altta 3 odam vardı birinin duvarını kırıp mutfağa kattım yemek odası yaptım orası çok güzel oldu ,diğer iki odanın biri salon biri oturma odası oldu ama merdiven salon yaptığım odadan çıkıyor ,üst katta tamamen ebeveyn odası oldu giyinme odası banyo yatak odası ve teras .daha evi görmeyen arkadaşlarım ve akrabalar ohh terasta mangal yaparız filan diyor ama yukarı çıkınca direk yatak odası var ,yani bir antre filan mevcut değil ,şimdi yarın öbürgün terasta oturmaya filan kalksak yatak odasının içinden geçilecek oraya bir çözüm bulamadım malesef ne yapabilirm ,birde salondan çıkan merdiven konusunda muzdaripim,keşke antreden çıksaydı ,aslında müsait yer var ama yerleştim artık tekrar kır dök olmaz artık o ilerleyen zamanda olur ,hem alanı daraltıyo ,hem güzel durmuyo ,şimdi birtek oturma odam boş onunda koltukları kaplamacıda şu anda yeni eve eşya da yenilensin dedim ,o gelince sanırım oturma odasında oturcaz ,misafir filan gelirse yatak oluyor o koltuklar ,orada ağırlarım diye düşündüm ,salonun kapısını da çkerim yatak odam da bağımsız olur ,ne bileyim işte bir sürü düşünce var kafamda ,hee birde çatı penceresine perde olayı var ,rustik aldım hazır uymadı ,şimdi çapraz korniş taktırıcam sanırım ,üst katın perdeleri bile yok daha ..
Alt kattaki oturma odasını yatak odanız,üst kattaki yatak odasını da oturma odası yapsanız ?