- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
biz o merdivenin yan boşluklarını estetik biçimde tahta parçalarıyla kapattırdık, hem çok şık durdu hem de çok güvenli oldu.. o boşluklar çok tehlikeli ..
bizim de merdiven ahşap, korkuluklar metaldi aynen, metal korkulukları da ahşapla kapattırdık boşlukları da.. yarın eklerim fotoğraf :)
benim ev dubleks olmayınca bi fikrim yok ama sizin konuyu okurken aklıma geldi....teyzemlerin ev yarı dubleks...yani sadece aşağıda tek yatak odası var merdivenle iniliyor...merdivenlerindeki korkuluk sizinki gibi geniş aralıklı ve ufak çocukları sebebiyle mecburiyeten geçici bişey yapmıştı ama işe yaramıştı.... hani balkonların demir parmaklıklarına otururken görünmeyelim diye kumaş veya naylon karışımı bi örtü çekilir ya... bir alttan bir üstten...umarım izah edebilmişimdir....işte oda hem dekoratif olsun hemde korusun düşmekten diye, uzunca beş on metre boyunca tül almıştı.... o kadar şık oldu ki...resmen dekor ürünü gibiydi...şimdi çocuklar o dönemi atlatınca çıkardı ama hala aklımıza geldikçe keşke çıkarmasaydın deriz teyzeme.... organize tüldü.... yatak odasının renkleri turuncu tonları olduğu için turuncu karışık bi desenli tüldü iyi hatırlıyorum....ama çok işe yaramıştı...bence ertelemeyin böyle bişey düşünebilirsiniz...allah muhafaza çocuğunuz düşer falan.....sonradan pişman olur ve tedbir alırız biz türkler nedense....musibet nasihat mantığı işte...bence bi an önce yapın...kolay gelsin...
Mothercare Play Pen And Room Divider - stair gates & safety gates - Mothercare
Sevdiğim ve takip ettiğim bir blogger anne paylaşmıştı, bunu bölüp merdivene, mutfağa falan takıyormuş.
Ayrıca aynı ürün kategorisinde de başka çeşitler var.
canım dün demiştim ya bak biz böyle yaptırdık.. korkulukları ahşapla kaplattık.. evin alt katında bebek için tehlike ortadan kalkmış oldu, merdivenlerin üst kısmının sadece metal korkuluk kısmını ahşapla kaplattık, boşlukları doldurtmadık ama komşularımdan o arayı kapatanlar da çok oldu.. dediğim gibi biz sadece alt kısmın boşluklarını kapattırdık.. bu kontraplaklarla uyum sağlaması için evin giriş kısmındaki antrenin tavanını da aynı bu şekilde tahtayla kaplattık ve merdivenin altı için aynı tahtadan kapı yaptırdık.. gayet estetik bi şekilde çözüm bulmuş olduk..
arkadaşın dediği tül de güzel fikir ama bebek tüle gelip dayansa onun ağırlığını taşıyabilir mi ki acaba? tülün arasından kayıp gider mazallah..
Eki Görüntüle 460294 Eki Görüntüle 460293 Eki Görüntüle 460295
Çok teşekkür ederim foto eklediğin için :)
Konu acıkalı cok olmuş ama yine de okuyup faydalanmak isteyen olur diye yazıyorum. Ben internetten merdiven korkuluk filesi diye arattığınızda cocuk güvenliği için bi ürün cıkıyo. Ben de bugün satın aldım. Bakalım nasıl cıkacak.
Benim aldığım internet sitesi
http://www.............../MinyBaby-Merdiven-Balkon-Guvenlik-Filesi_289126.html#0
Bi de burda da var
http://m.n11.com/minybaby-merdiven-balkon-guvenlik-filesi-P16874377
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?