• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dubai'den aldığım kına elbisemi satıyorum/SATILDI

goyasghost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
306
2
116
Screenshot_2015-09-28-18-34-03-1-1.png
Screenshot_2015-09-28-18-33-39-1.png
-elbiseyi dubaiden alip 1 kere kinamda giydim,
elbisenin en iyi ozelligi pelerinli olmasi ici straplez gibi ayni zamanda askili kullanilabilir ben askiyla kullandim. kinam kadinlara ozel oldugu icin mekana gidene kadar pelerini taktim pelerini uzun gosterisli arkadan islemeli boncuklu.
tarlatanla giyilir tarlatan yaninda verilecek, bedeni standart sadece gogusten bedeni terziden ayarlatabilirsiniz suan gogus bedeni 85 cm. boyum 180 tarlatan ve 8 cm topukluyla gayet oldu.
-aldigim fiyata göre uyguna verecegim özelden mesaj atabilirsiniz.
istanbuldayim . ama kargoyla her yere gonderebilirim
Fiyat olarak 900 tl satmayi düşünüyorum , ben dolar cinsinden ortalama 1800 tl ye denk gelen bir fiyata almistim

Son düzenleme:
-elbiseyi dubaiden alip 1 kere kinamda giydim,
elbisenin en iyi ozelligi pelerinli olmasi ici straplez gibi ayni zamanda askili kullanilabilir ben askiyla kullandim. kinam kadinlara ozel oldugu icin mekana gidene kadar pelerini taktim pelerini uzun gosterisli arkadan islemeli boncuklu.
tarlatanla giyilir tarlatan yaninda verilecek, bedeni standart sadece gogusten bedeni terziden ayarlatabilirsiniz suan gogus bedeni 85 cm. boyum 180 tarlatan ve 8 cm topukluyla gayet oldu.
-aldigim fiyata göre uyguna verecegim özelden mesaj atabilirsiniz.
istanbuldayim . ama kargoyla her yere gonderebilirim
Fiyat ne dusunuyor sunuz

Back