balayına uygun değilmi:1shok: herkes nerdeyse balayı çiftiydi adadaki bi tane bile çocuk ya da grupça gelen görmedim tabi olabilir ama çok çok nadirdirbn maldivlere gittim balayı için deil de 15-16 yaşlarımdayken ailemle gitmiştim
acayip güzel bir yer ama bence balayı için venedik,paris gibi yerler daha uygun ama tabi sn bilirsin yinede balayı için deilde hani ne bileyim evliliğinizin 10. yıldönümü 5. yıldönümünde falan gitmek daha güzel olur
ama yinede maldivler süper bi yer
balayına uygun değilmi:1shok: herkes nerdeyse balayı çiftiydi adadaki bi tane bile çocuk ya da grupça gelen görmedim tabi olabilir ama çok çok nadirdir
cnm yüzdük tabiki çok sığ deniz, yani dalgalar bile çok uzağa vuruyo kıyıya ulaşmıyo tek bir sorun var baby sharklar:)bebekte olsa bisürü köpek balığı vatoz falan var insan tedirgin oluyo ama dalış yapanlar için mükemmel turlar var gece dalışı bile yaptırıolar biz denizaltı turuna katılmıştık muhteşem suyun altı, yani yüzmek cesaret işi biraz..buarada eşimin yeğeni yeni geldi maldivden, dediim gibi onların kış mevsimi, balayının çoğu fırtınayla geçmiş baya sıkılmışlar, en iisi aralık ocak gibi gitmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?